Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CS Oynayan ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler aranızda Cs 1.6 oynayan varsa yazsın konu altına takılalım biraz. Boş bi server buluruz 2v2 3v3 falan yaparız bişeyler katılıma göre.
ben oynuyordum sımdı sıldım kasıyor dıye warrock varken ona gerek yok ve çocuk oyununa döndü artık hiç yenilik yok oyunda
(07-13-2012 09:36 PM)xDeathforgo0d Yazılan: [ -> ]ben oynuyordum sımdı sıldım kasıyor dıye warrock varken ona gerek yok ve çocuk oyununa döndü artık hiç yenilik yok oyunda

geçen oyun bakımdaydı görmedin mi pre gelmiş birde nc gelmiş
(07-13-2012 09:38 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(07-13-2012 09:36 PM)xDeathforgo0d Yazılan: [ -> ]ben oynuyordum sımdı sıldım kasıyor dıye warrock varken ona gerek yok ve çocuk oyununa döndü artık hiç yenilik yok oyunda

geçen oyun bakımdaydı görmedin mi pre gelmiş birde nc gelmiş

aahahahahah Big Grin Gamersfirst mi almış oyunu ? asdjfsdhfsdfgfg Big Grin
ben oynuyorum

Cocuk oyunu he.Geçen gün 100 pingim var diye beni odadan atmaya çalışan sen, bunları diyosun.Vay be.Foruma girince aslan kesiliyor millet vallahi.
akşamları kuzenle giriyoruz gerçi 6 senedir oynamıyordum 1 haftadır oynuyorum Smile
5 sene oldu bırakalı Big Grin
(07-13-2012 11:12 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]akşamları kuzenle giriyoruz gerçi 6 senedir oynamıyordum 1 haftadır oynuyorum Smile

Nereye takılıyosunuz server olarak ? Girince haber ver de geleyim ben de Smile
(07-13-2012 11:16 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]
(07-13-2012 11:12 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]akşamları kuzenle giriyoruz gerçi 6 senedir oynamıyordum 1 haftadır oynuyorum Smile

Nereye takılıyosunuz server olarak ? Girince haber ver de geleyim ben de Smile

95.173.173.39 burada oluyorum genelde Nick Alvin yada Swor
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler