Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hamit'in Kazakistan'a attığı gol bulundu!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Güdümlü füze yollamış lan.
Sonunda Bulmmusun Big Grin
Yahu ağır çekimde topa tam vuracakken benim içimde de bir adrenalin patlaması olup, ayağım ister istemez kalkıyor. Sanki ben vuracakmışım gibi Big Grin Size öyle oluyor mu hiç?
(07-13-2012 07:32 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Yahu ağır çekimde topa tam vuracakken benim içimde de bir adrenalin patlaması olup, ayağım ister istemez kalkıyor sanki ben vuracakmışım gibi Big Grin Size öyle oluyor mu hiç?

PES oynarken oluyor, ayağım kalkıyor bildiğin. Big Grin Tabii PES oynarken değişik hareketlerimde var. Mesela frikik çekerken bizzat ayağa kalkar, önümde top varmış gibi vururum, arada gol olur. Big Grin
(07-13-2012 07:32 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Yahu ağır çekimde topa tam vuracakken benim içimde de bir adrenalin patlaması olup, ayağım ister istemez kalkıyor sanki ben vuracakmışım gibi Big Grin Size öyle oluyor mu hiç?

Bendede Oluyor bazen Refleks'lik bi durum Smile
oha lan topu göremedim.Big Grin
(07-13-2012 07:47 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]oha lan topu göremedim.Big Grin

Niye Sen gormusun Gardaş Big Grin Big Grin
bilseydim bu videoyu aradıgını facede paylaşmıştım Smile
(07-13-2012 07:49 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]
(07-13-2012 07:47 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]oha lan topu göremedim.Big Grin

Niye Sen gormusun Gardaş Big Grin Big Grin

ARTİST bahamı dedin?
(07-13-2012 07:32 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Yahu ağır çekimde topa tam vuracakken benim içimde de bir adrenalin patlaması olup, ayağım ister istemez kalkıyor. Sanki ben vuracakmışım gibi Big Grin Size öyle oluyor mu hiç?

Hiç top oynamadığından olabilir Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler