Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Abant Gölü Fotoğraf Çalışmam
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 293k6yu.jpg]
[Resim: wa3ns7.jpg]
[Resim: 2d1lpj4.jpg]
[Resim: e5sknm.jpg]
[Resim: 2dtapo5.jpg]

Eski fotoğraflar. Abant Gölü'nden gözüme takılanlar. İşmeleye vaktim olmadı. Smile
2. Foto gerçekten hoşuma gitti.
(07-13-2012 06:02 PM)M.K Yazılan: [ -> ]2. Foto gerçekten hoşuma gitti.

Teşekkürler. DOST
3. ve 4. fotoğraflar çok iyi.
(07-13-2012 06:06 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]3. ve 4. fotoğraflar çok iyi.

Teşekkürler. DOST
Şimdiki fotoğrafçılar manzaradan çok kendileri imkan yaratmaya çalışıyor. Geçen gün sahilde karşılaştığım olayı sana anlatayım, sende bu tarz çalışmalara yelken aç.
Elinde fotoğraf makinesi olan(ama makine de sağlam Smile) adama "bir şey mi kaybettiniz?" diye soru sordum ve o da yavru kedi aradığını dile getirdi. Sebebi ise duvarın ufak bir kısmında mağracık olduğunu ve kafasında bir fikir oluşturup yavru kedi bulursa oraya koyup güzel fotoğraflar çekmek istiyormuş. Fotoğrafçılıkla uğraşan arkadaşım ise, manzaradan çok bir canlıyı da kareye katarak ve makinenin özelliklerinden faydalanarak güzel kareler elde etmeye çalışıyorlarmış. Canlıdan kasıt sadece insan değil; çiçekler, böcekler, hayvanlar vs.
(07-13-2012 06:15 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Şimdiki fotoğrafçılar manzaradan çok kendileri imkan yaratmaya çalışıyor. Geçen gün sahilde karşılaştığım olayı sana anlatayım, sende bu tarz çalışmalara yelken aç.
Elinde fotoğraf makinesi olan(ama makine de sağlam Smile) adama "bir şey mi kaybettiniz?" diye soru sordum ve o da yavru kedi aradığını dile getirdi. Sebebi ise duvarın ufak bir kısmında mağracık olduğunu ve kafasında bir fikir oluşturup yavru kedi bulursa oraya koyup güzel fotoğraflar çekmek istiyormuş. Fotoğrafçılıkla uğraşan arkadaşım ise, manzaradan çok bir canlıyı da kareye katarak ve makinenin özelliklerinden faydalanarak güzel kareler elde etmeye çalışıyorlarmış. Canlıdan kasıt sadece insan değil; çiçekler, böcekler, hayvanlar vs.

Yapılmayacak şeyler değil. Ama ilgilendiğim şeyler manzara, mimari, su altı ve kuş fotoğrafçılığı. Smile Bunlarda kendimi geliştirmek istiyorum ve bu arada kendime makro çekim için lens almayı planlıyorum. Smile
Çok beğendim.. Benimde ilgim var manzara,doğa fotoğrafçılığına.. Umarım kendini dahada geliştirirsin DOST
(07-13-2012 06:22 PM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Çok beğendim.. Benimde ilgim var manzara,doğa fotoğrafçılığına.. Umarım kendini dahada geliştirirsin DOST

Hedefim o. DOST: İnşallah daha güzel olacak. Smile
2 konuda ayrı ayrı baktım hatta bi fotoğrafını kaydettim bilgisayarıma.Başarılar victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler