Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kötü haber
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar, sorunları yaklaşık 5 defa iletmeme rağmen olumlu bir cevap alamadım, sabahleyin düzeltildi dediler,devam ediyor dedim, tekrar rapor yolladım, şimdi şirket kapanacak, gold premium'unda sorun olan arkadaşlar ne yazık ki cumartesi pazarı beklemekle geçirecekler.Drem Execution ve Nexon cumartesi pazar ne yazık ki açık değiller.

Elimden geleni yaptım, halen ticketlarınızı gerekli yerlere iletiyorum ancak; kimse benim kadar ciddiye almıyor, açıkçası benim de canımı sıktı bu durum.

Ancak ; bilmenizi isterim ki gerçekten problemin çözümü için bugün çok uğraştım. Tekrar tekrar, sorun yaşayan arkadaşlardan, kendim ve şirketim adına özür diliyorum.
Can tamam beklerizde pre gelsin yeter..
(07-13-2012 05:33 PM)tetikci=12 Yazılan: [ -> ]Can tamam beklerizde pre gelsin yeter..
Bekleriz tabi premiz bitene kadar bekleriz sonra da düzeltirler Big Grin
Günü geçicekmi?
Beklemekten başka çaremiz yok zaten Angry
Çaban için teşekkürler.Hala sabır içerisindeyiz... Smile
Her şeyi Can'a vurmakta ki amacınız nedir arkadaşlar? Alt tarafı bir oyun ve bu oyuna para verdiniz anlıyorum ama adam uğraşmıyormuş gibi davranmasanız? Her şeyi bu kadar büyütmeyin ben her şeyi düzelteceklerine inanıyorum sakin. DOST
arkadaşım şurda Can'a bir şey diyen mi var? Yapmayın böyle her şey sorun nexonda yeter artık
Farkedersen dostum genelleme yaptım bir kaç konuya bak "Can bu ne ya Angry" "Bir şeyi düzeltemedin Can Angry" vs. vs. yorumlar görebilirsin. Tamam oyunda sorun var ve düzeltilmesi gerekiyor diyeceğim bir şey yok fakat sanki sırf Can çalışmıyormuş, ilgilenmiyormuş gibi davrananlara kızıyorum. Ben adım kadar eminim orada en çok çalışan Can abi. Hiç kimsenin ona bir laf etmeye hakkı yok.
pre bitene kadar oynayıp bırakıcam. canımı sıkmaktan dahada öteye gitmeye başladı bu oyun.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler