Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gold Premium Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar, Dream Execution sorunun giderildiğini söylüyor. Şimdi sizden istediğim şey şu,
Sorunu yaşayan kişiler,

-Oyuna giriş yapın,
-Cephaneliğe girin,
-Outbox'unuzu kontrol edin,
- Premium alt veya üstte var ise aktive edin.
- Eğer yoksa oyundan çıkıp, tekrar girin.
-Bu işlemler sonunda premium'un hesaba yüklenmiş olması gerekiyormuş.

Buna rağmen sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen oyun içi outbox'ları ve lobiden ss çekerek konu altında paylaşsınlar.

Aldığım tek bilgi bu, lütfen beni suçlamayın. Dün sabahtan beri konuyu iletiyorum ancak ; bana verdikleri tek bilgi bu oldu, ticket sisteminde bu sorunla ilgili 100 e yakın bildirim aldık ama galiba tek ciddiye alan benim.

Bu da Dream Execution'a yolladığım raporun aslı.

Premium Issue

Explanation:

“11.07.2012” We have released a new patch. After this patch the players who bought “gold premium 30-days” are having difficulty about it. All the premium stuff “ 5th sloth, super master, 55.000 dinars, %30 exp up, red mp5k” is loaded to premium purchased account. They can activate it via “out-box” in game, they can take their items without “gold premium” itself. There is no premium day count for premium-activated accounts, they cannot create rooms for members and they cannot buy weapons for members. This is the exact problem.

We have a high count of tickets about this problem and i myself transfering all of them to “payment section”. I’m checking forums and we have also players having this problem but did not send any tickets about it.

Kind Regards,

[GM]NXBoomer
out boxda yok bakdım
ss leri çekdim nsl koycam
Buna rağmen sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen oyun içi outbox'ları ve lobiden ss çekerek konu altında paylaşsınlar.
Beyler geyik yapmayın sorunu devam edenler SS'leri koysunlar sadece, bunun dışında kalan mesajlar silinecek.
[Resim: warrock2012071315384192.png] al işte sana ss sorun çözülmüyor bir türlü[Resim: warrock2012071315385368.png][Resim: warrock2012071315384584.png]
hala aynıı 2 kere aldım pre ikiside yok ortada outbokstan yükledim ama yok pre diye bişey çara işlemedi
http://imageshack.us/photo/my-images/163...84192.png/ ne olur yardımcı olun bu konuyla ilgili
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler