07-12-2012, 07:18 PM
07-12-2012, 07:20 PM
satayım mı 8 senelik var ps1'e almıştım 10 lira vitesi bile var
07-12-2012, 07:22 PM
(07-12-2012 07:20 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]satayım mı 8 senelik var ps1'e almıştım 10 lira vitesi bile var
Fotoğraf atabilir misin dostum
07-12-2012, 07:24 PM
07-12-2012, 07:26 PM
(07-12-2012 07:24 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ](07-12-2012 07:22 PM)VvvRusher Yazılan: [ -> ](07-12-2012 07:20 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]satayım mı 8 senelik var ps1'e almıştım 10 lira vitesi bile var
Fotoğraf atabilir misin dostum
şaka yaptım lo ben onu dede olunca torunlarıma vericem yada antika diye satıcam
((((07-12-2012, 08:26 PM
50-60 liralık şeyden ne hayır beklersin ki ? Hardcore gamer isen 2 günde elinde kalır direksiyon. Almışken düzgün bir şey olsun düşüncesindeyim. BUNDAN aşağısı işe yaramaz bana göre.
07-12-2012, 08:54 PM
O zaman Snoopy (yada snopy) marka alacaksın. Oyun olarak sana oynadığım oyunu önerebilirim: Online yarış smilatörü Live For Speed. Tüm map ve arabalarda online oynayabilmen için S2 lisansı alman gerekiyor, o da 24€. Oyun güzeldir yarış, drift, ralli ve cruise modları mevcuttur. Modlar yok aslında
sadece Race modu var fakat oyunun boş arsasına drift pisti yapılabilir. Yeni gelen güncelleme ile birlikte tüm mapler açık olarak cruise mod oynanabiliyor. Cruise mod destekleyen bir kaç server var ve aralarında en iyi TC Citydriving. Google'ye TC Citydriving yazdığın zaman sitesine girebilirsin. Araç kiralama vs. mevcuttur. Eğlencelidir fakat o hazzı tatmak istiyorsan direksiyon sisteminin iyi olması gerekiyor. Ben Logitech G27 kullanıyorum. Oyunda debriyaj sistemi %100 adaptasyon sağlamakla beraber tek debriyaj sistemini çalıştıran oyun diyebilirim(evet diğer oyunlarda otomatik debriyaj veya yarım debriyaj var[test drive, grid vb.])
Ama parana kıyıp Logitech momo alabilirsin. O da iyidir.
Not: eğer bu oyunu oynamak istiyorsan en az 720 dereceyi destekleyen direksiyon almalısın.
sadece Race modu var fakat oyunun boş arsasına drift pisti yapılabilir. Yeni gelen güncelleme ile birlikte tüm mapler açık olarak cruise mod oynanabiliyor. Cruise mod destekleyen bir kaç server var ve aralarında en iyi TC Citydriving. Google'ye TC Citydriving yazdığın zaman sitesine girebilirsin. Araç kiralama vs. mevcuttur. Eğlencelidir fakat o hazzı tatmak istiyorsan direksiyon sisteminin iyi olması gerekiyor. Ben Logitech G27 kullanıyorum. Oyunda debriyaj sistemi %100 adaptasyon sağlamakla beraber tek debriyaj sistemini çalıştıran oyun diyebilirim(evet diğer oyunlarda otomatik debriyaj veya yarım debriyaj var[test drive, grid vb.])Ama parana kıyıp Logitech momo alabilirsin. O da iyidir.
Not: eğer bu oyunu oynamak istiyorsan en az 720 dereceyi destekleyen direksiyon almalısın.
07-12-2012, 10:26 PM
(07-12-2012 08:54 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]O zaman Snoopy (yada snopy) marka alacaksın. Oyun olarak sana oynadığım oyunu önerebilirim: Online yarış smilatörü Live For Speed. Tüm map ve arabalarda online oynayabilmen için S2 lisansı alman gerekiyor, o da 24€. Oyun güzeldir yarış, drift, ralli ve cruise modları mevcuttur. Modlar yok aslındaO dostum zamanını ayırıp yazdıgın için ayrıca teşekkür ederim. Momoya bakıcam sen onerdiğine göre iyidir azıcıkta kıyıcaz parayasadece Race modu var fakat oyunun boş arsasına drift pisti yapılabilir. Yeni gelen güncelleme ile birlikte tüm mapler açık olarak cruise mod oynanabiliyor. Cruise mod destekleyen bir kaç server var ve aralarında en iyi TC Citydriving. Google'ye TC Citydriving yazdığın zaman sitesine girebilirsin. Araç kiralama vs. mevcuttur. Eğlencelidir fakat o hazzı tatmak istiyorsan direksiyon sisteminin iyi olması gerekiyor. Ben Logitech G27 kullanıyorum. Oyunda debriyaj sistemi %100 adaptasyon sağlamakla beraber tek debriyaj sistemini çalıştıran oyun diyebilirim(evet diğer oyunlarda otomatik debriyaj veya yarım debriyaj var[test drive, grid vb.])
Ama parana kıyıp Logitech momo alabilirsin. O da iyidir.