Çin'den gelmeyen başlangıç seviyesinde bir elektro gitar arıyorum. Mete Han abi endonezya yapımı almamı önerdi. Bu tip bir gitarı bilen veya kullan varsa gitarın markasını ve modelini yazabilir mi?
Dip Not: Manyetik olarak HSS veya HH istiyorum.
(07-12-2012 06:47 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]TIKLA BERAT işini görür mü ? Çantası bile var
Oha çok sağol rising'im , sipariş ettim.
(07-12-2012 07:01 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ] (07-12-2012 06:47 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]TIKLA BERAT işini görür mü ? Çantası bile var
Oha çok sağol rising'im , sipariş ettim.
rising yazınca aklıma eskiden beraber warrock oynarken rising hack rising derlerdi, rising ne lan ?

2. el düşünürsen elimde "Ibanez GRGR 121 EX" var. 7 ay kullandım şimdi para denkleştirip Epiphone almayı düşünüyorum o yüzden satıyorum. Endonezya yapımı bir düşün derim.
MyDukkan Linki
Bende alacaktım yazın başlayım dedim zor be abi yol gösterenin filan olacak bizdede o yok bende psp aldım

(07-13-2012 10:37 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Ben bunları düşünüyorum.
Squier Standart Stratocaster
Ibanez GRG170DX
LTD EC-50
Düşüncelerimi söyleyeyim bende daha yeni olmama rağmen 2. gitar için bayağı araştırma yaptım ve çok kişiyle konuştum. Bence Squier ve LTD markalarına hiç yönelme. Denemiş arkadaşlarım var hiç memnun değiller. Ibanez'in başlangıç seviyesi için en iyi gitarları ürettiğine kalıbını basıyor herkes. Ayrıca başlangıç gitarında tremolo kolunun olmasını pek doğru bulmuyor gitar hocaları.
Ibanez GAX30 çok düşük fiyatlı olmasına rağmen klavyesi çok rahat ve tonları çok iyi bir gitar. Düşün derim. Benim gösterdiğim gitarın sıfırına da bakabilirsin. Ama sakın başlangıç için Cort, Crafter, Squier, Washburn, Yamaha, LTD gibi markalara yönelme. Benim ve konuştuğum insanların düşüncelerini yazmaya çalıştım inşallah istediğin gibi güzel bir gitar alırsın dostum.

(07-13-2012 10:37 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Ben bunları düşünüyorum.
Squier Standart Stratocaster
Ibanez GRG170DX
LTD EC-50
Squier Standart Stratocaster isteklerini karşılayacak bir gitar değil. SSS manyetikli ve distortionu açtığında dip ses fazla olur ve tonları tam alamazsın.
Benim kullandığım ve önerebileceğim ibanezgrg170dx klavyesi kullanılan malzemesi ile çoğu gitarcının önerdiği bir gitar. Manyetik tibide HSH. Beğenerek almıştım severek çalıyorum
Ltd iyi markadır, esp nin yan şirketi gibi düşünüyorum. Marka ile ilgili Pek bir bilgim yok ama o gitarda single manyetik yok
Kafan karıştığında gel yardım etmeye çalışırım