Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Giremiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaslar Warrock'a giremiyorum
daha dogrusu oyun'a giriyorum "log in" yapiyorum server seciyorum ve ondan sonra iste oyun listesi gelicegi yerde hic birsey gelmiyor acaba bu tek bende mi böyle yoksa bu genel bir durum mu? yani yeni patch gibi birsey mi?

yardimlarinizi bekliyorumhuhh:

turk0lord

suan ben oyundayım modeme ve pc ye res at oyle dene
(06-24-2009 06:39 PM) Yazılan: [ -> ]WarRock ' ta Serverların Gözükmemesinin Nedenleri Nelerdir ?
Sorunun kaynağı İp adresiniz , Server Dosyasının Eksik Kurulumu , Proxy ayarlarınız olmaktadır .
1. Neden : İp Adresiniz
Smile Adsl , Biri Adsl vb. altyapısı olan İnternet markalarını kullanıyorsanız bu yüzden serverlar gözükmemektedir . Bunun nedeni bu yazdığım markaların ip lerinin henüz yeni açılması ve Wr veri tabanında yer almamasıdır .
İp Adresimden Kaynaklanan Sorunu Nasıl Çözebilirim ?
WarRock İp veritabanı her ay güncellenir ve yeni İp adresleri eklenir . Bu sayede serverların ekrana gelmemesi sorunu çözülür .
2. Neden : Server Dosyalarının Eksik Kurulumu
Bu sorunu WarRock u Silip , tekrar kurarak ortadan kaldırabilirsiniz .
3. Neden : Proxy ayarlarınız
ProxyCap , Your Freedom vb. gibi Proxy programları WarRock ' ta serverların gözükmemesine sebep olamaktadır . Bu saydığım programları Pc nizden kaldırdıktan sonra İp adreslerinizde sorun çıkabilir . Bu nedenden dolayı serverlar ekrana gelmez ise format atıp , Wr u tekrar kurmanız gerekecektir .

Bunlara bir bak istersen. Wink
Uzun uzun birşeyler yapmana gerek yok kardeşim.

İlk modemini kapat, biraz öyle kalsın,
daha sonra pc'ne reset at, pc açılsın ve sonrada modemini aç.
Öyle oyuna gir, sorun çözülecektir.
(01-06-2010 03:50 PM)WestLife Yazılan: [ -> ]Uzun uzun birşeyler yapmana gerek yok kardeşim.

daha sonra pc'ne format at, pc açılsın ve sonrada modemini aç.

Format mı??:dodgy: :exclamation:
(01-06-2010 04:15 PM)neglector Yazılan: [ -> ]
(01-06-2010 03:50 PM)WestLife Yazılan: [ -> ]Uzun uzun birşeyler yapmana gerek yok kardeşim.

daha sonra pc'ne format at, pc açılsın ve sonrada modemini aç.

Format mı??:dodgy: :exclamation:

Pardon yanlış yazmışım, pc'ne reset at olucak. Big Grin
hmm, tesekurler sorun cözüldü, ama benim anlamadigim, sadece ben degil nerdeyse bütün aradaslarim giremedi bi süre boyunca germany server'e ama international'e girebiliyorduk...
(01-06-2010 08:23 PM)x6atman Yazılan: [ -> ]hmm, tesekurler sorun cözüldü, ama benim anlamadigim, sadece ben degil nerdeyse bütün aradaslarim giremedi bi süre boyunca germany server'e ama international'e girebiliyorduk...

Sorun çözülmüştür,Kilit.
Referans Adresler