Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkımız Yeniliyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Abi Nexon bilmeden neden kafasına göre yaptı bu değişiklikleriki?
Eskidende hack vardı ama adamlar çözüm bulamasalar bile mani koymuyorlardı.
En azından pack geldikten sonra 10-12 saat kadar hack çıkmazdı.
Sonradan yavaş yavaş dolardı hackler.
Ama şimdi pack geliyor.
1 saat geçmeden hacker doluyor odalar.
Bu işe bir çözüm bulmazlarsa daha çok müşteri kaybederler bence.

SİZİ BİLMEM AMA BEN OYUNCULARA DEĞİL HACKERLERE DAHA FAZLA İMKAN SUNULUYOR DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLIYORUM BEN. Angry
Hack kullananların yas ortalaması 10-18 arası genelde nadir gelişmemiş 18 yas ve üstü insanlarda kullanıyor.opk zaten genellikle velet işi buna care bulunamaz.hackle oyundan ne zevk alıyorlar bilmiyorum.o kadar para verip pre alıyorlar, item alıyorlar bide üstüne hack açıp ben en iyiyim diye geziyolar..Sad
Sıktı bu konular beyler. Adamlar çalışıyorlar işte sabredin veya oynamayın.
Neden artık 10-12 saat yerine 15dakika içerisinde çıktığını bu tarz konu içeriğini barındıran bir konunun altına yazmıştım. Araştırıp bulursan eğer cevabını öğrenirsin.
Nexon'la ne alakası var arkadaşım bunun ? Nexon'la ne alakası var. Şöyle bilip bilmeden azınıza geldiği gibi konuşuyorsunuz. Bunun hackshield ile ilgisi var, patch oyuna geliyor, hackshield'e gelen patch ayrı bir şey. Bunun bizimle alakası yok ! Eskiden punkbuster kullanılıyordu. Sorunun temeli hackshield ile alakalı. Sizde ne olsa nexon diyorsunuz.
eskı tadı yok sahsen oyunun saten full kazık preler nxcarshlar g1 dede aynı kazıkdı cok pahalı satıyorlar herseyı oyun la bu arabaya yedek parca alıyoz sankı bı gold ıle sılver parasına bı depo gaz alırım arabaya fıyatlar cok pahalı
Haklısınız vallaha ama nexonada dazla yüklenmeyin adamlar iatemezler böyle olmasını biraz anlayışlı olun.
(07-12-2012 12:30 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Nexon'la ne alakası var arkadaşım bunun ? Nexon'la ne alakası var. Şöyle bilip bilmeden azınıza geldiği gibi konuşuyorsunuz. Bunun hackshield ile ilgisi var, patch oyuna geliyor, hackshield'e gelen patch ayrı bir şey. Bunun bizimle alakası yok ! Eskiden punkbuster kullanılıyordu. Sorunun temeli hackshield ile alakalı. Sizde ne olsa nexon diyorsunuz.

Peki ne olacak sevgili kardeşlerim.
Punkbuster tekrarmı kullanılacak ?
Bununla ilgili bi çalışmanızmı var?
Son 2 el kala odadan atma olayı kalkacakmı ?
Ne olsa Nexon diyorsunda , kim halledicek bu sorunları?
Sarı çizmeli Mehmet Ağamı ?
Ben pre aldım itemler geldi ama pre gelmedi nasıl bir iş bu açıklarmısın NxBoomer
Abi Nexon bilmeden neden kafasına göre yaptı'dan sonrasını okuyamadım. Ne dedin?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler