Cash alıyorsunuz.Premiumu alıyorsunuz.Cephaneliğe gidip aktif ediyorsunuz.(Outbox) Daha sonra exp up %20 , exp up %30 geliyor.55 k dinar , red mp5k , 5.slot , Supermaster...Cephanelikten çıktıktan sonra rütbenizin olduğu kısımda gold premium mevcut görünmüyor.Sunucudan çıkıp giriyorsunuz yinede olmuyor ! Daha sonra premium üzerine kurulabilen odaları ve alınan silahları kullanamıyorsunuz.Acilen bir bakılması lazım.
Premium'um olduğu halde pre özel odaları kuramıyorum ve silahlarını alamıyorum ben bunu süs olsun diye almadım. Yararları olduğu için aldım ve o yaraları şu an yok. Giden süre kadar eklenmesini talep edicem hadi bakalım.
Hiç kimsenin ilgilendiği yok.Dün sabahtan beri açtığım konu sayısını sayamadım.Yinede tık yok ! İlgilenin artık .
NXBommer'ın burdan yardımcı olma gibi bir görevi yok beyler. Ticket atmalısınız

bende bugün premium alıcam
eee neden itemler geldi pre gelmedi

Arkadadaşlar burası Nexonun "Destek Platformu" değil.Bu forumun amacı WarrockTr üyeleri adına yararlı ve bilgilendirme amaçlı açılan konular üzerine durulan ve Can(NXBoomer)'ın görmesi üzerine ifşaların paylaşıldığı bir forumdur lütfen karıştırmayalım.Bu tepkinizi İngilizce olarak Ticket atınız.