Arkadaşlar.
Şu son 2 el oyundan atılmamak olayı dürüst insanlara değil hacker lerin işine yarıyor.Adamlar son 2 el opk açsa bile atılamıyor.5-0 yada 7-0 önde olduğumuz oyunları 5-7 yada 7-9 kaybediyoruz.
Bu haksızlığı bitirin artık.
Oyuncu emeği diye gelen bu yeni kural hackler yüzünden hezimete dönüşmüş durumda.
Aslında bu şekilde emeğimiz çalınıyor.
Lütfen şu sorunu halledin.
Daha dün yeni pack geldi ama bütün serverler hack dolmus durumda.
Korkarım artık her saat pack gelsede hacklerden kurtulamayacağız

Azimle s*çan duvarı delermiş hesabı adamlar patch'den 1 saat sonra hack çıkarıyorlar.Tam oh be ne güzel hack yok derken bir bakıyorum biri opk açıyor.
Warrock oynama artık bence iyice saçmaladı oyun zaman ve para kaybından başka bir şey değil ne uğraşcam opk larla amaaan

Keşke para yatırmasaydım bu oyuna.Warrock pişmanlıktır

ben nx cash aldm hala itemlerin gunlerı devam edıo ama hıc gıresım gelmıo gunde en fazla 1 saat onceden delı gıbı oynuodum bunalttı artık
Dün gece bir el oynayayım derkene skor 8-6 idi. Adamın teki sizin gibi hackerlere oyunu vermeyeceğim dedi ve 8-6'dan 8-9 yaptılar

El başlıyordu ve hepimizi 1 dakika içinde elinle koymuş gibi buluyordu ama işte karşı takımdakiler de bununla işbirlikçi olduğundan ve son ellerde malum oylama olmuyor. Kuzu kuzu yenildik

Kaldırılması gerekiyor atılmama olayının ya adamın hack olduğunu söylüyorum.Adamda yalan söylüyor ben hack değilim düzgünce oynuyorum diyor.Atılmama olayı olunca açıyor hacki oyun sonu da hemen kaçıyor bir de dalga geçiyor falan.Sırf süreleri var diye giriyorum oyuna süreleri bitince temelli sileceğim zaten
Hack yapımcıları warrock yetkililerinden daha fazla çalışınca oyunda yıgınla açık olunca hackten kurtulamıyoruz. ****** gelsin tüm hacklerlere ama hack yapımcılarına helal olsun adamlar en azından çalışıyor.
Warrock hackten kurtulması için en azından bir hafta filan oyunu kapatmalı tüm dosyalarını haritalarını gözden geçirip yenilmeli yoksa dakikada bir güncelleme yap bir şey fayda etmiyor. İtemlerim olmasa girmeyeceğim ama süreleri eriyor para verdim o kadar bırakamıyorum.
Abi Nexon bilmeden neden kafasına göre yaptı bu değişiklikleriki?
Eskidende hack vardı ama adamlar çözüm bulamasalar bile mani koymuyorlardı.
En azından pack geldikten sonra 10-12 saat kadar hack çıkmazdı.
Sonradan yavaş yavaş dolardı hackler.
Ama şimdi pack geliyor.
1 saat geçmeden hacker doluyor odalar.
Bu işe bir çözüm bulmazlarsa daha çok müşteri kaybederler bence.
SİZİ BİLMEM AMA BEN OYUNCULARA DEĞİL HACKERLERE DAHA FAZLA İMKAN SUNULUYOR DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLIYORUM BEN.
Bide Modöratörler konu kapatıyo
Çok ilginç ya.Sussunmu insanlar.
Bu adamlar koyunmu? Para veriyoruz emek harcıyoruz.Sizin dediğiniz gibi "ÇALIŞIYOR ADAMLAR" demekle olmuyor efendi.
Kimsenin insanların hakkını yemek gibi bi lüksü olamaz.
Adminlerinde modöratörlerinde Oyuncu kuruluşlarında hakkı yok buna.
ÇÖZÜM OLAMIYORSAN SORUNUN BİR PARÇASISINDIR.