Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: maNga Eurovision 2010 Türkiye Şarkısı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
BU şarkıyla ilk 10 a girersek çok iyi Smile
Elemeleri geçemez bu şarkı... Smile
bence gayet güzel olmuş ritim ve şarkı uyuşmuş gibi sizcede öle degilmi ?
Ben Rock müzük dinliyorum ondanda bana güzel gelmiş olabilir ama bizi iyi yerlere getiricek kapasitede bi şarkı olmadıgını duşunuyorum rock muzuk herkesin kulahına hoş gelmeyn bir müzik türü.
(03-04-2010 02:57 PM)you4die Yazılan: [ -> ]Ben Rock müzük dinliyorum ondanda bana güzel gelmiş olabilir ama bizi iyi yerlere getiricek kapasitede bi şarkı olmadıgını duşunuyorum rock muzuk herkesin kulahına hoş gelmeyn bir müzik türü.

Perki hardmetal'i kim dinliyor? Rock müzik dinliyeneler 10'a katlar ama adamlar birinci oldu? o şarkı da kafa ütülüyodu..
(03-04-2010 02:32 AM)a1lone Yazılan: [ -> ]
(03-04-2010 02:29 AM)Spilos Yazılan: [ -> ]İğrenç bence ne bu kafa ütülemekten başka bir şey değil.

sen ne dinliyosun hocam, arabesk?

Yani simdi musigi beyenmedi diye arabesk mi dinlemesi lazim?

... haa bu arada unutmadan bende arabesk dinliyorum, yani simdi arabesk dinlemek yasak mi?
Orta şekerli,ama biraz daha geliştirmeleri gereken yerler var sahnede.
(03-04-2010 02:13 PM)slapdash Yazılan: [ -> ]Sözler... Ss.gif Hiç hoş olmamış; bence... m045.gif

Katılıyorum.. Sırf kafiye olsun diye söylenmiş Ss.gif

-----

Bu arada manga avrupa müzşk ödülünü Türkçe şarkıyla almadı mı ? Neden İngilizce söylüyor?
bana da çok kötü geldi eurovision saten belli ya komşusu ne kadar çoksa o ülke kazanır şarkının güzel olup olmadığına bakılmıyor saten çoğu ülke tarafından bu yüzden şarkı çok önemli değil ama iyiki de değil şarkıyla olsaydı sonuncu olurduk herhalde

SametKARA

Şarkı Güzel Kalbimden 2. Olacağımız Geçti.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler