Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum çok renkli
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-12-2012 12:59 AM)Audaz Yazılan: [ -> ]sa beyler

Ve aleyküm selam.
Aleyküm Selam beyler yeni Cennetin krallığını seyrettim tavsiyemdir.
(07-12-2012 12:59 AM)Audaz Yazılan: [ -> ]sa beyler

as Big Grin
(07-12-2012 12:59 AM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Ünlü oldum.Çok teşekkür ederim hepinize.SBS'den sonra çok iyi bir moral kaynağı oldu.

kaç aldın sbsden Smile
Green Street Hooligans akar.
El sallayayım mı ?
Beyler sadece yönetimin görebildiği ; kara listedekiler,tehlikeli üyeler,yumuşak üyeler,metalci üyeler,özenti üyeler,fırsatçı üyeler tarzı gruplarda var... Hepiniz renklisiniz aslında ama sadece biz görebiliyoruz... Yalan mı beyler ?
(07-12-2012 10:28 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler sadece yönetimin görebildiği ; kara listedekiler,tehlikeli üyeler,yumuşak üyeler,metalci üyeler,özenti üyeler,fırsatçı üyeler tarzı gruplarda var... Hepiniz renklisiniz aslında ama sadece biz görebiliyoruz... Yalan mı beyler ?

ben hangisindeyim Sinan abi söylesene Big Grin
(07-12-2012 10:28 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler sadece yönetimin görebildiği ; kara listedekiler,tehlikeli üyeler,yumuşak üyeler,metalci üyeler,özenti üyeler,fırsatçı üyeler tarzı gruplarda var... Hepiniz renklisiniz aslında ama sadece biz görebiliyoruz... Yalan mı beyler ?

Adam haklı Her türlü grup var. Her türlü KEŞŞŞŞ
(07-12-2012 10:52 AM)İnanç Yazılan: [ -> ]

ben hangisindeyim Sinan abi söylesene Big Grin

ı-ıh top secret ARTİST
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler