Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumu Bırakıyorum...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Evet beyler bu defa şaka değil Tongue Kesin olarak 2 aylığına şirketin durumuna görede daha uzun süre çalışma durumum var... Mesai saatleri uzun olduğu ve pc başında olmayacağım için forumla ilgilenemiyorum... Kaan abiye yetkileri bırakıp geldiğimde alayım mı dedim yok kalsın dedi... O yüzden yetkim duruyo vururum yani ona göre Tongue

Cuma iş başı ve haftada 1 izin... O izinde gelir yoklarım sizi... Öptüm sayın öpmüyom la bıyıklıyım Tongue (Veda esprisine bak Sad )
Seni özleyeceğim Sinan
Konu başlığını görünce yine şakaysa söverim dedim konuya gördüm şaka yazısını gördüm ilk ve sövdüm özür dilerim Big Grin

Kolay gelsin Big Grin
Bayağı bi üzüldüm açıkçası çok tanımasam da varlığın bana huzur veriyor, iyi güldürüyosun beni Big Grin Çok sık göremicez artık arada bir girip imzana da bakarım Big Grin Neyse kolay gelsin dostum, dediğin gibi haftada bir gel.
Hoşçakal, kısa sürede dönersin inşallah Smile
La zaten ilk aydan beleşe para alacaksın. 2. ay sataman sen hiç bir şey
oh be kurtuluyoruz beyler Smile
(07-11-2012 09:24 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]La zaten ilk aydan beleşe para alacaksın. 2. ay sataman sen hiç bir şey

Baaağyyan müşteriler cepte oloooooom ARTİST
O zaman gel o mübarek bıyıklarına dokunayım din kardeşim.
Edit: Bıyıkları Ali demir gibi yapmadın dimi Big Grin
FBook'dan takip ediyorum bah ona göre silerim direk Big Grin
(07-11-2012 09:29 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]O zaman gel o mübarek bıyıklarına dokunayım din kardeşim.
Edit: Bıyıkları Ali demir gibi yapmadın dimi Big Grin
FBook'dan takip ediyorum bah ona göre silerim direk Big Grin

ahahahahahahahah yok la yok kestim bıyıkları Tongue
(07-11-2012 09:21 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Konu başlığını görünce yine şakaysa söverim dedim konuya gördüm şaka yazısını gördüm ilk ve sövdüm özür dilerim Big Grin

Kolay gelsin Big Grin

Sana tebrik koymuyom -_-
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler