Gm 4. konum 3 konumada bi cevap yazmadın lütfen yardım edin game start yapiyorum shield doluyor sonra aiclmiyor hata da vermiyor resim diyer açtim konularda mevcut bakabilirsiniz lütfen sorunu bilenler yardım etsin.
Not Tw verilir yeterki çözülsün...
Admin teknik servis elemanı mı sorununa çözüm bulsun.Oyunu sil tekrar yükle check files falan yap virüs programını kapatıp gir dene bir şeyler illaki düzelecektir.
1- Burası resmi warrock forumu degil yani cevap vermek zorunda degil
2- Biraz bekle öyle dene , bendede oluyor arada.
yapmadik mi konusuyorsun ordan yap bakim yapabiliyormusun boş konusma !
(07-11-2012 06:16 PM)TurkraideeR Yazılan: [ -> ]yapmadik mi konusuyorsun ordan yap bakim yapabiliyormusun boş konusma !
Ben mi boş konuşuyorum mesajında belirtseydin.Check files yaptım oyunu sildim yükledim virüs programını kapatıp denedim diye.Yardımcı olmaya çalıştım sana boş konuşan olduk.Umarım düzelmez sorunun birader.Kimse de çözüm bulamaz inşallah.
sinirimi senden cıkardim kb.
Birader admin bunu nasil çözsün evine gelip modeminimi resetlesin? Antivirüsüne ayarmı yapsın?
M.K evime cagirmadim Tw verim dedim lafi dogru anla sonra konus.