Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gold Pre
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Aynı sorun şuan bendede mevcut.Yetkililer gerçekten hiç ilgilenmiyor ! Özel mesajları kapalı.Buda onun bir göstergesi olur.Konulara baktıkları ise tartışılır.Biraz ilgilenseler gerçekten hiç fena olmaz m045.gif
outboxa baktınmı orda olmalı
(07-11-2012 03:14 PM)laz61 Yazılan: [ -> ]Beyler gold preyi aldım fakat preli olarak gözükmüyorum. 5.slot 55k dinar falan geldi %30-%20exp de geldi.Ancak oda falan açamıyorum. Sİlah da alamıyorum sorunu nasıl çözebilirim
Kardeşim eğer hile kullanıyorsan kapa çünkü hilelerdeki premium hilesi kapalı oldugu için işlem yapamazsım yardımcı olsuysam ne mutku bana
(07-11-2012 03:44 PM)tospii1 Yazılan: [ -> ]outboxa baktınmı orda olmalı

baktım oradan akftif ettim ama işte dediğim gibi pre gelmedi Ss.gif
Beyler sorun şöyle oluyor : Cash alıyorsunuz.Premiumu alıyorsunuz.Cephaneliğe gidip aktif ediyorsunuz.(Outbox)
Daha sonra exp up %20 , exp up %30 geliyor.55 k dinar , red mp5k , 5.slot , Supermaster...Cephanelikten çıktıktan sonra rütbenizin olduğu kısımda gold premium mevcut görünmüyor.Sunucudan çıkıp giriyorsunuz yinede olmuyor ! Daha sonra premium üzerine kurulabilen odaları ve alınan silahları kullanamıyorsunuz.Acilen bir bakılması lazım.
(07-11-2012 04:00 PM)Dvkleader Yazılan: [ -> ]Beyler sorun şöyle oluyor : Cash alıyorsunuz.Premiumu alıyorsunuz.Cephaneliğe gidip aktif ediyorsunuz.(Outbox)
Daha sonra exp up %20 , exp up %30 geliyor.55 dk dinar , red mp5k , 5.slot , Supermaster...Cephanelikten çıktıktan sonra rütbenizin olduğu kısımda gold premium mevcut görünmüyor.Sunucudan çıkıp giriyorsunuz yinede olmuyor ! Daha sonra premium üzerine kurulabilen odaları ve alınan silahları kullanamıyorsunuz.Acilen bir bakılması lazım.

aynen dediğin gibi bian önce çözüm getirilsin Angry

resmi forumada konu açamıyoruz çıldırıyor insan Angry
Bu sorunlarda oyundaki ilgisizliği çok net ortaya koyar... Smile
bende aldm bendede aynı sorun var pre günü artmadı ama silah ve 5. slot günü arttı
Laz ne zaman aldın Gold Premiumu birde Gold premium alınca benim bildiğim exp up'lar gelmiyordu Gold Prem alınca exp up'lardamı geliyor ?
Evet exp uplarda geliyor 1aylık hediye. Bugün aldım.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler