(07-11-2012 01:40 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Düzelmiştir, oyun içinde gitti cashler.
düzeldi can eyvallah bilgi için

(07-11-2012 01:44 PM)tetikci=12 Yazılan: [ -> ]Ben pre aldım gelmedi can hala
Adam 1 hafta alışveriş yapmayın dedi . Tüm her şey 1 haftada hal olucak dedi hala alışveriş yapıyorsunuz .
tolga sana soran olmadı boşa konuşma
Arkadaşlar relog atıp geleyim dedim the authentication server connection failed yazıyo giriş yapmayı deneyince 50 kere ok yapıp tekrar denedim ?
(07-11-2012 01:49 PM)tetikci=12 Yazılan: [ -> ]tolga sana soran olmadı boşa konuşma
Soruna cevap veriyoruz boşa konuşma diyorsun birader seni anlamak elde değil , can ne yapsın senin pren gelmediyse adam uyarıyı yaptı dinlemessen adamı olur işte böyle . Ondan sonra vay efendim prem gelmedi vay efendim cartım curtum gelmedi . Dinliceksinki yaşamıycaksın böyle problemler arkadaş eğer dinlemiyosanda katlanacaksın !!!
Şimdiye hiç bir şey demedim herkes bir çok şey söyledi ama artık bıktım, 3.sunucu kopuşu ve demin ki odadaki.Birde uyanık 6.elden sonra açtı.
![[Resim: 8dtU9.jpg]](http://i.imgur.com/8dtU9.jpg)
evet kastığım %25 exp boşuna gitmiş oldu teşekkürler eğer böyle devam olursa bütün charlarımı satıp oyunu bırakıcam
can hala sunucu kopuyor kardeşim, düzelmiştir diyorsunuz ama düzelmedi işte allah aşkına yemin ederim artık soğudu herkes ya