Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield Bad Company 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bu oyun gerçekten süper.. Vietnam' dı sanırım, onu oynuyordum bir ara.
Deneyebilirsem deneyecam..
FPS seven ve oynayanlar için Battlefield değişilmezdir . Son çıkacak Bad Company 2'nin gerek grafikleri gerek oyun motoru olsun tek kelime harikadır . Son çıkacak oyunda Afganistan savaşını anlatıcak dediler ve bu böyle olucak . Gerçekden muhteşem bi oyun yapmışlar . Geçen günde resimlerini incelemiştim baya sağlamdı .Şu anda Battlefield 2 oynuyorum ve halada aşırı sarıyor ^^. Çok teşşekürler Mehmet paylaşım için.
-Bakalım Medal Of Honor FALL 2010 nasıl olacak Smile
Gerçekden Süper bir oyn Smile ama pc kaldırmıyo Smile
(03-04-2010 03:31 AM)Ferudun Yazılan: [ -> ]
(03-04-2010 01:50 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]amerikan bayrakları koymuşlar oyunun içine.amerikan ordusu özendirilmeye çalışılmış.ben oynamam bunu.

Türk bayrağı koyacak halleri yoktu heralde. Ne zaman bizde yaparsak böyle oyunlar, o zaman koyarız bayrağımızı. Her ne kadar Crysis gibi bir oyunda yaptı bazı "Türk" arkadaşlar ama nedense hiç bir emare göremedik bizden yana.

benim demek istediğim hangi millet yaparsa yapsın oyunu kendi bayrağını koymamalı oyunlara.çünkü sadece o ülkede oynanmıyor.bak warrock öyle mi ? Big Grin
Şuan için Warrock yetiyor, başka bir oyuna gerek yok. Smile
(03-04-2010 12:26 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Şuan için Warrock yetiyor, başka bir oyuna gerek yok. Smile

aynen katılıyorum Smile
(03-04-2010 11:13 AM)aLoneRapper Yazılan: [ -> ]FPS seven ve oynayanlar için Battlefield değişilmezdir . Son çıkacak Bad Company 2'nin gerek grafikleri gerek oyun motoru olsun tek kelime harikadır . Son çıkacak oyunda Afganistan savaşını anlatıcak dediler ve bu böyle olucak . Gerçekden muhteşem bi oyun yapmışlar . Geçen günde resimlerini incelemiştim baya sağlamdı .Şu anda Battlefield 2 oynuyorum ve halada aşırı sarıyor ^^. Çok teşşekürler Mehmet paylaşım için.
-Bakalım Medal Of Honor FALL 2010 nasıl olacak Smile

Fps Oyunlarının ve Bad company 2 nin game master'ı konuştı:F
Aman Allah'ım gözleirme inanamıyorum.Sonunda nişancı tüfekleri BF de tek atmaya başlamışyandan.gif

Ama dürbünlü tüfeklerde dürbünü açarken ortam siyah oluyor 2 sn. o kötü.Grafikler COD6 nın ikizi gibiSmile

Ev patlatma olayıda güzel.Bide COD5 teki gibi kol bacak kopma olayı olsa tam süper olacak.victory.gif

SametKARA

(03-04-2010 01:50 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]amerikan bayrakları koymuşlar oyunun içine.amerikan ordusu özendirilmeye çalışılmış.ben oynamam bunu.

Recep İle Hem Fikirim..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler