Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack Shield Doluyor Sonrası Gelmiyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Oyuna girerken sorun yaşıyorum. Warrockı yeni yükledim herşey yüklendi game start yapıyorum hack shield doluyor sonrasi gelmiyor. Antivirüs programının süresi bittiği için kullanmıyorum şimdilik, eset kullanıyordum.

[Resim: 9lc0l.jpg]
ilk yaptığında çok beklersin checs files yap modemini restle pc rest at olmadı sil yükle ama şuan oyun bakımda söleyim
eset bendede var kardeş onu kaptmadan oyuna hayatta giremessin 1 sene önce bendede eset vardı oyuna girmiordu soğumuşdum warrocktan sonjra eseti kapamayı öğrendim şimdi rahatça giriorum sende eseti kapatıp dene
Hımm Yılmaz'ın sölediğide doğru bende eset yokta avast var bende kapatıp giriyorum
Oyun şuan bakımda 11 den sonra forumda konu açılır oyun açıldı diye o zaman yüklemeyi denersin okeyyy
Beyler NXBommer'la ilgili konu açmanızı istemiyoruz artık. Yetkili birisi gelince konu çöpe gidecek.
(07-11-2012 09:52 AM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Beyler NXBommer'la ilgili konu açmanızı istemiyoruz artık. Yetkili birisi gelince konu çöpe gidecek.

Antalya nın neresındensın yas kac hemserim Big Grin
Referans Adresler