Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun bakımlarına yönelik
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar oyunda bakımlar olduğunda veya internetimizin olmadığı biryerde Warrock özlemi çekiyorsak diye düşündüm ve aklıma böyle birşey geldi.

Warrock'un online olmayan bir versiyonu çıksaydı fakat bunu şöyle yapalım herkezin indirebileceği gibi bir sistemde değil 2 premium fiyatında olupda internetin olmadığı yazlık vs. gibi yerlerde rahatça oynayabilmek için oyun modları olduğunu düşünelim.

-Cqc
-BG
ve
-A.I Channel olarak 3 Kanal olduğunu düşünür ve 4'de zorluk derecesi olduğunu düşünürsek.

Basit
Orta
Zor
Profesyönel

olarak ayırdığımızı (kendi gözümden bakınca BG zorluk dereceleri ;

- Basit : 1 level yeni oyuna başlayan arkadaşların kullanmaya çalışması gibi

- Orta : Yeni öğrenmiş yeni yeni deneme aşamasına giren arkadaşlar gibi

- Zor : Artık öğrenmiş ve birşey yapabiliyor konumuna soktuğumuz arkadaşlar gibi

- Profesyönel : Bu işin erbabı olmuş ve ileri düzey kullanıcılardan oluşan kitle gibi )

bir zorluk derecesi olduğunu düşünür ve cephanelikden kısıtlı silah alabilme şansı ile bu dediğim oyunun yazıldığını düşünür isek oyuncuda , şirkette kazanır 2 tarafda mutlu olur diye düşünüyorum.He botlarla oynamak seni ne kadar mutlu eder diyenlerimiz olacaktır ama dediğim gibi oturun onu oynayın demiyorum "internetinizin olmadığı vakitlerde" oynayın diyorum.

Öneri ve desteği için xCamp3rush (Serkan)'ıma Teşekkür ediyorum.
O tarz değilde böyle bot sistemi gelse KD ve Exp'e etki etmeden oyun atabilme olsa aslında iyi olurdu.Hack olduğu zamanlarda girer oynardık bot seviyesi Kolay-orta-zor olarak ayarlanabilse felan.
Yada Survival mod olacak böyle 9 winslik oyunlar atıcaksın botlara karşı oyunu kazandığın zaman diğer bi mape felan geçecek,tabi her map atladıkça zorlukta artacak.
Çok iyi düşünmüşsünüz gerçekten.
10 numara keşke olsaydı şimdiden düsüne biliyorum hacksız lagsız bir warrock Tongue
Ya sadece zombi modu bile olsa offline tarzda,o bile yeter.Ama Boğaçhan'ında dediği gibi büyük tarzda birşey olursa çok tutulacağı düşüncesindeyim Smile
Aylık pre çekip deli olacağıma 2aylık pre parası verir indirdim. Gerçekten çok güzel olur.
Bu oyun işlerinden anlayan arkadaşlar varsa çok iyi bir oyun olur gerçekten
(07-10-2012 06:25 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]O tarz değilde böyle bot sistemi gelse KD ve Exp'e etki etmeden oyun atabilme olsa aslında iyi olurdu.Hack olduğu zamanlarda girer oynardık bot seviyesi Kolay-orta-zor olarak ayarlanabilse felan.
Yada Survival mod olacak böyle 9 winslik oyunlar atıcaksın botlara karşı oyunu kazandığın zaman diğer bi mape felan geçecek,tabi her map atladıkça zorlukta artacak.

Eğer böyle düşünüyorsan counter oynamalısın bence warrock değil
Bence mükemmel oyun bi sunucu kopmasını yaptımmı zaten hack varsada ss alıp cana veriyoz ban atıyor sorun yok Smile
Referans Adresler