Ben genellikle sniper takılıyorum,gözlem ve tecrübelerime göre Sniper sınıfı için en iyi silah listesi:
AW50F(Eskiden çok iyiydi,her yerde kullanılabilirdi,artık sadece Arsa Alan Savaşı'nda kullanılıyor)
AI-AW= 16 Level'de alınabilmesi ve eskiden premium silahı olması bu silahın ününü çok düşürmüştür.Fakat artık premium olmayışı ve dinarla da satılışı ile size bu silahı kesinlikle kullanmanızı öneririm.Zira geri tepmesi fazla olmayan ve 300-500 metreden gözünüz iyiyse headshot atmakta zorlanmıyacağınız bir tüfektir.Gerçekten iyidir sapma yapmaz(Doğruysa eğer 100 metrede %0.2 sapma payı var ki bununla headshot alabilirsiniz(300 metreden sonra biraz zorlar ama

.
PSG-1 = Çok dayanıklı,her koşulda sizi kurtarma ihtimali olan süper bir silahtır.
Barret-M82A1 = Çok iyi bir silah değildir,zırh delme gücü için burada duruyor.
SSG = En sevdiğim silahtır,M24 yazdığına bakmayın,hem 1 şarjörde 10 mermi bulundurur,hemde M24'ün aksine sapma payı AI-AW gibi neredeyse YOKTUR.İyidir ama tepme yapar biraz,kullanırken mouse u teptiği an aşşağıya çekmeyin.Hareketli şahışları vurmaya birebirdir.
AUG=Bana göre kötü bir silah,fakat yetenekli bir sniper iseniz D.A.S. kısmında çok işinize yarar.Ben bolt-action seviyorum daha çok,aug çok dağılıyo

M24 = Başlangıç için iyi bir silahtır,ama eliniz buna alışmasın.Kötü bir silahtır uğraşmaya pek değmez.
M40A1= Sanılanın aksine HİÇ İYİ BİR SİLAH DEĞİLDİR!.3X zoom açtığınızda sapma payı çok fazla oluyor,adam hareketsizse sizde hareketsiz durduğunuzda kafasına nişan alın vuramazsınız(denedim 3 metre sola gitti).Çok kullanmak istiyorsanız 2X zoom yapın,ama hiç tavsiye etmem yeni çıktığına ve kullanıldığına bakmayın berbattır.
NTW-20 Pier= Çok ağır ve çok aşırı geri tepmesi vardır.Normalde yazmıyacaktım fakat yazdım :/.
Bütün bu yazılar el emeğidir.SSG Kesinlikle tavsiye ederim.