Merhaba,Mariendeydik oyunun süresi dondu ve herkes birbirine sıkıyor ama kımse ölmüyordu bende oyundan cıktım ve çarım askıda kaldı ne yapmam gerekiyor ?
yarım saat bekle char oyundan düşer baslarsın oynamaya bu hatalar düzelicek

Bize'de aynısı oldu genel sorun.
genel bir sorun başka çarınla oyna veya oynama sonra açılır çarın

(07-10-2012 01:27 PM)Scathe Yazılan: [ -> ]Merhaba,Mariendeydik oyunun süresi dondu ve herkes birbirine sıkıyor ama kımse ölmüyordu bende oyundan cıktım ve çarım askıda kaldı ne yapmam gerekiyor ?
Kuruduysa Askıdan Al

Tamam beyler aynı şeyleri yazmayın. Genel sorun dostum biraz beklemen gerekiyor.
Dün bir arkadaşımın 7-8 saat bugda kalmıştı onun gibi birşeymi olacak acaba
(07-10-2012 02:08 PM)Scathe Yazılan: [ -> ]Dün bir arkadaşımın 7-8 saat bugda kalmıştı onun gibi birşeymi olacak acaba
Kardeş sana söliyim bak oyundayken birden çarın buga girdiyse oyundan sakın çıkma internet fişini çek sonra pc restle o çarın bugtan çıkar ama sen şimdi yapamazsın

(07-10-2012 01:45 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ] (07-10-2012 01:27 PM)Scathe Yazılan: [ -> ]Merhaba,Mariendeydik oyunun süresi dondu ve herkes birbirine sıkıyor ama kımse ölmüyordu bende oyundan cıktım ve çarım askıda kaldı ne yapmam gerekiyor ?
Kuruduysa Askıdan Al 
ehehehe

(07-10-2012 01:45 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ] (07-10-2012 01:27 PM)Scathe Yazılan: [ -> ]Merhaba,Mariendeydik oyunun süresi dondu ve herkes birbirine sıkıyor ama kımse ölmüyordu bende oyundan cıktım ve çarım askıda kaldı ne yapmam gerekiyor ?
Kuruduysa Askıdan Al 
Daha kurumadı

Henüz açılmadı arkadaşlar ticketmi göndersem ? beklesemmi akşama kadar