Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çarım askıda kaldı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba,Mariendeydik oyunun süresi dondu ve herkes birbirine sıkıyor ama kımse ölmüyordu bende oyundan cıktım ve çarım askıda kaldı ne yapmam gerekiyor ?
yarım saat bekle char oyundan düşer baslarsın oynamaya bu hatalar düzelicek DOST
Bize'de aynısı oldu genel sorun.
genel bir sorun başka çarınla oyna veya oynama sonra açılır çarın Big Grin
(07-10-2012 01:27 PM)Scathe Yazılan: [ -> ]Merhaba,Mariendeydik oyunun süresi dondu ve herkes birbirine sıkıyor ama kımse ölmüyordu bende oyundan cıktım ve çarım askıda kaldı ne yapmam gerekiyor ?

Kuruduysa Askıdan Al Big Grin
Tamam beyler aynı şeyleri yazmayın. Genel sorun dostum biraz beklemen gerekiyor.
Dün bir arkadaşımın 7-8 saat bugda kalmıştı onun gibi birşeymi olacak acaba
(07-10-2012 02:08 PM)Scathe Yazılan: [ -> ]Dün bir arkadaşımın 7-8 saat bugda kalmıştı onun gibi birşeymi olacak acaba

Kardeş sana söliyim bak oyundayken birden çarın buga girdiyse oyundan sakın çıkma internet fişini çek sonra pc restle o çarın bugtan çıkar ama sen şimdi yapamazsın Smile
(07-10-2012 01:45 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]
(07-10-2012 01:27 PM)Scathe Yazılan: [ -> ]Merhaba,Mariendeydik oyunun süresi dondu ve herkes birbirine sıkıyor ama kımse ölmüyordu bende oyundan cıktım ve çarım askıda kaldı ne yapmam gerekiyor ?

ehehehe Big Grin
(07-10-2012 01:45 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]

Daha kurumadı Big Grin
Henüz açılmadı arkadaşlar ticketmi göndersem ? beklesemmi akşama kadar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler