Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oyun hakkında merak ettiklerim herşey;
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ss.gif Beyler oyunda bazı 1 lwl kişilerde p90 ve mp5k var ama 2 slot silahını 2 slotta kullanılıyor bu nasıl yapılıyor?

Ss.gif Ben şimdi NXcash alsam oyun hesabıma eklenirmi bir sorunla karsılaşırmıyım?
1-?
2- hayır bir sorun olmaz
Peki bazı arkadaşlar nx cash almış ama hesaplarına eklenmemiş Big Grin
Ben o yüzden sordum
Şu 1 hafta içinde Nxcash falan almanı tavsiye etmem. Biraz sabredin pişman olmayın.
1-hesap aç oyuna ilk girişini siteden yap
Bencede almayın şuan oyun hep geriya alınıyor sonra cash parası gider
(07-10-2012 01:14 PM)t3ginhan3 Yazılan: [ -> ]Ss.gif Beyler oyunda bazı 1 lwl kişilerde p90 ve mp5k var ama 2 slot silahını 2 slotta kullanılıyor bu nasıl yapılıyor?

Ss.gif Ben şimdi NXcash alsam oyun hesabıma eklenirmi bir sorunla karsılaşırmıyım?

Hocam onlar retail 8.slotta duruyorlar
engineerde p90
medicte medic kit 2 %50 HP veriyor diye biliyorum
snip ve heavy'de mp5k
assaulta flaş bombası
Bunlar 8slot itemi ben eventten de red mp5k aldım 2.slotta red 8.slotta normali var .
(07-10-2012 01:38 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]
(07-10-2012 01:14 PM)t3ginhan3 Yazılan: [ -> ]Ss.gif Beyler oyunda bazı 1 lwl kişilerde p90 ve mp5k var ama 2 slot silahını 2 slotta kullanılıyor bu nasıl yapılıyor?

Hocam onlar retail 8.slotta duruyorlar
engineerde p90
medicte medic kit 2 %50 HP veriyor diye biliyorum
snip ve heavy'de mp5k
assaulta flaş bombası
Bunlar 8slot itemi ben eventten de red mp5k aldım 2.slotta red 8.slotta normali var .

%50 vermiyor %45 veriyor Smile
Referans Adresler