Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'un en güzel silahı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Warrock'un en güzel silahı sizce nedir sölermisiniz?
Gold Mp7a1
AW50F
FAMAS , m60
Kişiden kişiye sınıfa göre değişir. Snipte aw50f medicte mp7a1 ve scorpion assaultta famas benimki böyle
(07-09-2012 08:54 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]Kişiden kişiye sınıfa göre değişir. Snipte aw50f medicte mp7a1 ve scorpion assaultta famas benimki böyle

Bence aw50f kötü bi silah veya ben kulanamıyorum ama psgyi çok iyi kulanıyorum kendime göre
boş konu açmayın lütfen önemli seyler altta kalıyo yazık bu sorumu kardeşimAngryAngry bizm sorunumuz war RE olarak mesaj atıyom zaten
(07-09-2012 08:57 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]boş konu açmayın lütfen önemli seyler altta kalıyo yazık bu sorumu kardeşimAngryAngry bizm sorunumuz war RE olarak mesaj atıyom zaten

Az sakin olsana sen burda eğleniyoruz ? senin tantanı çekemem
Sakin olun özgür bir forum burası eğlenceli ile ilgili her şey paylaşıla biliyor!
knuckle
kardeşim güzel kardeşimDOST bak burası eylence yeri degli ki diskoya git sorunlar öneriler paylasılıyo burda m045.gifm045.gif
(07-09-2012 09:00 PM)VvvRusher Yazılan: [ -> ]Sakin olun özgür bir forum burası eğlenceli ile ilgili her şey paylaşıla biliyor!

O adama söle işte adama bak herşeye maydonoz oluyor
(07-09-2012 09:01 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]kardeşim güzel kardeşimDOST bak burası eylence yeri degli ki diskoya git sorunlar öneriler paylasılıyo burda m045.gifm045.gif

Dostum hem eğlenceli hemde sorulara cevap veren forum tamam mı? victory.gif
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler