Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: -Genel Bilgilendirme-
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Server'larda yaşanan kopma, bağlantı sorunları tamamen Dream Execution ile alakalı bir sorundur.

1 haftadır server'larına yapılan ddos atakları nedeniyle sahip olduğu oyunlarda genel bir kopma, bağlantı sorunu yaşanmakta.

Düzeltme çalışmaları sırasında oyuncuların hesapları bug'da kalmakta, server'lar yerel kesintilere uğramaktadır.

Dün itibariyle saat 10-13 saatleri arasında Türkiye ardından 15-18 saatleri arasında İtalya başta olmak üzere, bir kaç ülkede de serverlarda kesilmeler, ve nerdeyse tüm oyuncuların hesapları bug'da kalmıştır.

Bu problemlerin çözülmesi sırasında rollback işlemi uygulandığı için, en son giriş yaptığınız zamandaki exp/dinar/ silah oranına geri dönüş yapıyorsunuz. Giriş-kopma sırasında aldığınız exp, dinar ve eşyalar otomatik olarak siliniyor. Bu nedenle geri girdiğinizde dinarınız da sorun, exp'inizde düşüş, eşyalarınızda silinme yaşanıyor.

Bu kopukluklar tahmini olarak 2 gün daha sürecek. Genel olarak stabilize olması 1 haftayı bulacak. Bu nedenle her oyun oynayışınızın ardından oyundan tamamen çıkış yapıp tekrar girin. Altını çiziyorum, oyundan çıkın, kapatın ve tekrar açın. Silah, ve herhangi bir harcama çarşambaya kadar yapmayın, yapabilirsiniz ancak; yapmamanız sizin iyiliğiniz için.

Giden exp'leriniz için şu an için bir şey yok, ancak bir exp eventi ayarlamaya çalışıyorum.

Son olarak, bugda kalan hesapları açma gibi bir imkanımız yok. Çünkü genel olarak bug'da kalıyor hesaplar her birini bugdan çıkarmak için tüm serverlarda tek tek odaları kapatmamız gerekiyor. Bu da mümkün olmadığı için bug olan hesaplara yardım edemiyoruz.

Eğer bug'a düşerseniz, 15-30 dakika arasında düşmesi tahmini süredir. Bunun için ticket atmayın.

Yaşanan teknik sorunlardan ötürü tüm War Rock oyuncularından özür dileriz.

Nexon Avrupa GM Ekibi
NXBoomer
Can abi çok saol bilgilendirdiğin için
Yani 1 hafta süreyle oyuna girmememiz iyi olur diyosun. Bugda kalmaması açısından çarların. Sağol bilgilendirme için
Bu açıklamayı yapmanı bekliyordum.1 hafta girmem oyuna inşallah düzelir 1 hafta sonra
demek bu yüzden lwl up event inde karakterler bana gelmedi Sad
Saolasın kardeş.Exp için değil zevk için giriyorum ben oyuna.
Hack konusu şuan bundan daha önemli bana göre.
Kolay gelsin.
Bu konuyu okuyup bu konu hakkına konu açanlar için cezai işlem uygulanacaktır.
Eyvallah Can'cım Allah razı olsun, Kolay gelsin
Burdan sormak istiyorum WA2000 pazara gelirmi ?
teşekkürler bugün premium aldım keşk haftaya alsaymışım ama olsun beklerim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler