Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Razer Mamba game mause
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Razer Mamba ikili bir sistem barındırarak size oyun oynarken hem kablosuz hemde kablolu sistemin zevkini yaşatır. Klasik kablosuz farelerde 8 ms olan işleme süresi Mamba'da sadece 1 ms. Kablolu ve kablosuz olarak en hızlı performans veren Mouse'dur. Gerçek Kablosuz özgürlüğü sunar. Tabanda çıkartılabilir 7 ayak var. Ekran sayesinde batarya durumu ve DPI seviyesi izlenebiliyor. 3.5G lazer alıcının hassasiyeti 5600 DPI. 1000Hz Ultrapolling ve 50g hızlanma özellikleri var. Sürekli oyun halinde şarjlı bataryası 14 saat dayanıyor. Razer Mamba Size Muhteşem Oyun Dünyasının Kapılarını Aralıyor...

Oyunlarda Kablosuz Teknoloji
Razer Mamba Tasarlanırken sizi özgür bırakmayı baz alarak çalışmalar yapıldı. Kablosuz teknolojinin verdiği özgürlük kullanıcısına oyunlarda 1ms gibi düşük bir tepki süresi sayesinde her zaman 1 numara olmayı vaadediyor...

Dual Mode ile Kablolu/Kablosuz Kullanabilme

Razer Mamba Kullandığı özel sistem ile hem kablosuz kullanm özgürlüğü hemde kablolu kullanımdaki sıfır tepki süresini tek sistemde buluşturuyor. Razer Mamba™'ya USB kablo ile bağlandığınızda size kablolu bir mouse sunarken kablosunu çıkardığınızda kablosuz bir mouse'a dönüşüyor. USB kablo takılı halde iken aynı zamanda şarj olarak kesintisiz oyun zevkinizin sürmesini sağlıyor.

Razer Synapse™ Onboard Hafıza
Razer Synapse'de olduğu gibi bütünleşik bellekte ayarlar saklanıyor. Fare başka yerde kullanılsa da ayarlar sabit kalıyor. Bu size herhangi bir yazılım olmadan daha çok profil saklama ve makrolar atama şansı veriyor. Artık herhangi bir LAN Party'e giderken mouseunuzu yanınızda götürerek tüm ayarlarınızıda taşıyor olacaksınız.

Şarj Ünitesi

Razer Mamba™ bir şarj ünitesi içerir bu aynı zamanda kablosuz reciever görevide görmektedir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

*Oyun Düzeyinde Kablosuz Teknoloji
*Dual Mode Kablolu/Kablosuz Fonksiyon
*Razer Synapse™ On-board Hafıza
*7 adet birbirinden bağımsız programlanabilir Hyperesponse™ Tuşları
*5600DPI Razer Precision™ 3.5G Laser sensor
*1000Hz Ultrapolling™ / 1ms Tepki Süresi
*200 inches per second*/ 50g Hızlanma
*Boyut: 128mm x 70mm x 42.5mm
*Pil Ömrü: 14Saat (Sürekli Oyun); 72 Saat (Normal Oyun Kullanımı) *Kullanılan Yüzeye Bağlıdır.

*Windows® 2000 / XP / X64 / MCE 2005 / Vista / Vista64
*USB port
*CD-ROM Sürücü (Sürücü Yüklemek İçin)
*En az 35MB hard disk Boşluğu(Sürücüler İçin)

sürmesini sağlıyor.

Bu mause u almayı düşünüyorum sizce oyun için yeterlimidir , daha iyisi varsa önerirmisiniz?
Stoklara geldiginde bunu alacagim, oneririm.
http://www.gameekstra.com/Steelseries-Se...-3121.html
(07-09-2012 02:26 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Stoklara geldiginde bunu alacagim, oneririm.
http://www.gameekstra.com/Steelseries-Se...-3121.html

araştırdım bunuda gördüm ama razer daha iyi yazıyordu forumlarda , razer a da bak bence
Kardeş razer iyi deil bence
(07-09-2012 04:04 PM)tetikci=12 Yazılan: [ -> ]Kardeş razer iyi deil bence

neye dayanarak ?
Bence iyi değil ya Big Grin
20 Liralık fare al ondan daha iyi Big Grin
(07-09-2012 07:14 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/a4-...I_ID=44591

iyidir Big Grin benim kullandığım

Spiderman li istemiyorum ben Big GrinBig Grin
(07-09-2012 10:00 PM)AcımasızMafia Yazılan: [ -> ]20 Liralık fare al ondan daha iyi Big Grin

O özellikleri 20 tl lik mause ta bul koy buraya konu açıp o zaman alıcam söz sana victory.gif
Referans Adresler