07-09-2012, 08:38 AM
Hayırlı olsun arkadaşlar hiç üzülmedim görevimin alındığına hala bu forumdayım aslında yakın zaman içinde görevimi bırakacaktım rahat davranamıyordum kendimi kasıyordum yanlış bir hareket yapmamak için,WarrockTR Ailesine teşekkür ediyorum.Hasan ve Metin'e de teşekkür ediyorum 2 side sevdiğim önemli kişiler görevlerini çok iyi şekilde yapıyorlar.
Dediğim gibi rahat davranamıyordum böylesi daha iyi belki seneye tekrar başvururum.
Hakkım'ın yendiğinide sanmıyorum,ben en az 9 aydır bu foruma emek verdim daha iyi olması için çaba sarfettim günde 10 saatimi foruma ayırdığım zaman içerisinde arkadaşlarım oldu bazılarının gerçek yüzünü gördüm.
Görevimin neden alındığını bilmiyorum tekrar söylüyorum üzülmedim görevimi çok iyi yaptığımada inanıyorum bir hatam olduğunu sanmıyorum.
WarrockTR Ailesine yetkililerine Selamlar...
İyi Forumlar
Dediğim gibi rahat davranamıyordum böylesi daha iyi belki seneye tekrar başvururum.
Hakkım'ın yendiğinide sanmıyorum,ben en az 9 aydır bu foruma emek verdim daha iyi olması için çaba sarfettim günde 10 saatimi foruma ayırdığım zaman içerisinde arkadaşlarım oldu bazılarının gerçek yüzünü gördüm.
Görevimin neden alındığını bilmiyorum tekrar söylüyorum üzülmedim görevimi çok iyi yaptığımada inanıyorum bir hatam olduğunu sanmıyorum.
WarrockTR Ailesine yetkililerine Selamlar...
İyi Forumlar