Can bey, bu oyundaki sorunların düzeltileceğine dair bazı sözler verilmişti Nexon tarafından fakat öyle bir şey görmüyorum gittikçe kötüye gidiyor. Şurda oyuna bir süreliğine başlayalı yaklaşık 1 hafta olmadıfakat kastığım EXP'lerin %10 u kendiliğinden gitti, az değil bana göre, başkasına göre az olabilir bu benim zamanım sonuçta neden gitsin ki ? Bu konulara çözüm aramadıklarını geçtim, bunların telefi edilmesi için bir şeyler yapmıyorlar, gerekirse eklensin giden EXP'lerim, benim giden zamanım bu sonuçta(Sadece bununla kalmıyor bir çok hatalar, lag, hack konusu vs bunları katmıyorum artık) ve biz oyuncular bu şekilde SÖMÜRÜLMEYE devam edileceksek artık uğraşmayalım. Bir gün düzelecek umudu ile kendimizi kandırmayalım. Sözlerim sana değildir, sadece bu mesajımın gerekli yerlere ulaşmasını istiyorum. Olmazsa ingilizceye çevir, nereye yollayacağım hakkında bilgilendir ben yollarım. Sen de bizim içimizden çıkan bir adminsin bu yüzden bu konu hakkında ilgileneceğini düşünüyorum, teşekkür ederim.
Üslubundan ötürü seni tebrik ediyorum ve sonuna kadar mesajına katılıyorum. Son günlerde gördüğüm sorunları en düzgün dile getiren mesaj

(07-09-2012 01:30 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Üslubundan ötürü seni tebrik ediyorum ve sonuna kadar mesajına katılıyorum. Son günlerde gördüğüm sorunları en düzgün dile getiren mesaj 
Aynı şeyleri foruma yeni üye olmuş biri yazsaydı muhtemelen yine adamı yerin dibine sokardınız.
(07-09-2012 01:49 AM)killerbey3 Yazılan: [ -> ] (07-09-2012 01:30 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Üslubundan ötürü seni tebrik ediyorum ve sonuna kadar mesajına katılıyorum. Son günlerde gördüğüm sorunları en düzgün dile getiren mesaj 
Aynı şeyleri foruma yeni üye olmuş biri yazsaydı muhtemelen yine adamı yerin dibine sokardınız.
İnanki aynı sekilde tebrik ederdim 2 gündür böyle bir mesaj gelecekmi diye bekledim ben
Bakalımda Can Beyin Cevap Verecekmi Cok Merak Ediyorum.

Aynen Can Ne Cevap Vericek Bende Çok Merak Ediyorum.
Nx Boomer Sadece Bir Acıklama Yapsa Artık konu acılmaz
Yaparmı Adam Afra Tafra Yapıyor Yok Ben Teknik Eleman Değilim Falan. Adam Cumhurbaşkanı Olsa Böyle Havaya Girmez La.
Can beyin size cevap vermesi gibi bir olay yok zaten görevi size cevap vermek değil normalde bu forumdan ayrılabilirdi sadece ticketlarınıza bakabilirde cahil olmayın.
Size bu forumda cevap verme gibi zorunluluğu yok Can'ın bunu hala anlayamadınız mı