Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ama Bu Sefer Yetti.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben Bole Oyunun Ya Sabır Adamı Deli Ediyorsunuz Nexona Geçti Nexona....... Oyunun 6 Leveldim 9 A Kastım Bi Baktım Level 6 ya Düşmük Başlarım yapacağınız İşe Nexonmusunuz Her Neyseniz.Başlarım Yapcanız İşe.
Sabrımı Taşıttırdınız.
Beddua Etmek İstemiyorum Kendimi Zor Tutuyorum.Yeter Yapacanız İşin.
Biz Sizlemi Uğraşıcaz.
Gamersfirstde bole bişe yoktu size geçti masallah her gün oluyor.
Yaptınız Adamlıkmı
al işte bur dallama daha. mobilde olmasam şikayet ederdim
Lan dallama Ne foruma sandım burayı sen küfürlü küfürlü konusmalar
Git bunu resmi foruma yaz. Ağlama duvarına döndü burası yaw, biri exp. gitti der, diğeri Can'a söver. Düne kadar gülüyordum ama gerçekten bu oyuna yaş sınırı getirilmeli
Ne Kelimemde Küfürlü Laf Gördünüzde Lagaluga yapıonuz
Adamda haklı ama yapacak bişey yok beyler... Küfürlü konuşmanı sadece bu seferlik görmezden geliyorum oda yeni üyesin diye. FORUM KURALLARIna bir göz at ve kendine hakim ol Wink
(07-09-2012 12:42 AM)utangac06 Yazılan: [ -> ]Ne Kelimemde Küfürlü Laf Gördünüzde Lagaluga yapıonuz

sen kimsinlan Nexon'a Geçince oyuna ....... diyorsun mesajını düzeltiyorsun sonradan sonra burada afra tarfa yapıyorsun biraz adam olda
gercek'i Değiştirme
Sinan Dostum Hakim Olamıyorum.Gamersfirstte Bole Sorunlar Yaşamıyorduk.
Nexona Geçtik Her Gün Kopma,Exp Düsüsü Sabrım Ta Buraya Kadar Geldi.
(07-09-2012 12:44 AM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]
(07-09-2012 12:42 AM)utangac06 Yazılan: [ -> ]Lan Ne Kelimemde Küfürlü Laf Gördünüzde Lagaluga yapıonuz

sen kimsinlan Nexon'a Geçince oyuna s***ctınız diyorsun mesajını düzeltiyorsun sonradan sonra burada afra tarfa yapıyorsun biraz adam olda
gercek'i Değiştirme

Benmi Değiştirmişim Mesaji İyi Bak
(07-09-2012 12:45 AM)utangac06 Yazılan: [ -> ]Sinan Dostum Hakim Olamıyorum.Gamersfirstte Bole Sorunlar Yaşamıyorduk.
Nexona Geçtik Her Gün Kopma,Exp Düsüsü Sabrım Ta Buraya Kadar Geldi.
(07-09-2012 12:44 AM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]
(07-09-2012 12:42 AM)utangac06 Yazılan: [ -> ]Lan Ne Kelimemde Küfürlü Laf Gördünüzde Lagaluga yapıonuz

sen kimsinlan Nexon'a Geçince oyuna s***ctınız diyorsun mesajını düzeltiyorsun sonradan sonra burada afra tarfa yapıyorsun biraz adam olda
gercek'i Değiştirme

Benmi Değiştirmişim Mesaji İyi Bak

Sonradan gordum mesajı daha fazla uzatma artık hiç uyarı puan alıcak halim yok durduk yerebeyfendi
Beyler arkadaşın mesajlarını ben düzenledim... utangac sana gelince haklısın boru değil 3 lvl gitmiş ama yani forum burasıda belli kuralları var. Ticket atmayı dene.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler