Yanlis hic birsey yazmama ragmen lafim kime dokundu daohesabim kapandi?
Yazln aynen su aen once konusmayi ogren sonra sikayetci ol. ne guzel is isne gelmyen hesap kapasin milleti susturun yaptigiz yanlislari ort pas edin
....

Multi hesap açmanın mantığı nedir?Ceza almışsın illaki bir nedeni vardır.Birde yazdığın cümleyi tekrar oku kendin anlayabiliyorsan sorun yok.
Kalici olarak kapandi hic bir sekilde gremiyorum. ac miyim mi hesap bna gore kapanmasinin tek nedeni laflarimn doknmasi biseyi ihlal etmedim birilernn yptgi gbi hamarettemetmedm
Sana konuşmayı öğren diye 1hafta ceza verildi neyin kafası bu ? Cezan 1 haftalık.
Kalici kapatildi yaziyo.. can senin dahaeonemli islerin vardir bole gereksiz konularla ugrasma bu senin lafindi bide bn gereksizdim hatirladin mi?1hafta bnu kullancam mdm.
Bişey yapmadım diyorsun
FORUM KURALLARInda türkçeyle ilgili madde var onları oku önce.-Ben var bu çocuk anlamamak
Bu multi hesap kalıcı olarak banlandı bir hesap daha açarsan cezan bitmeden normal hesabında kalıcı olarak banlanacak.
Ben uyaracaktım hakaret gibi bir şey olur yanlış anlar diye uyarmadım yazdıklarının hiç birinden bir şey anlaşılmıyor.Nasıl bir yazıdır o
(07-08-2012 07:26 PM)TUNA(askıda) Yazılan: [ -> ]hamarettemetmedm , bna gore kapanmasinin tek nedeni laflarimn doknmasi
Gözü kapalı yazıyor heralde arkadaş

doğruyu söylersen 9 forumdan kovarlar ayık ol