Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nasıl Hızlı Level Atlanır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
o kısaltmaları hiç bilmiyorum fazla olmadı baslayalı Smile
Dar alanda oyna gold premium ammo m14 vs. hepsini al atıp oyna.Her oyun en az 100 puan çıkarırsın.16 levelde düşük zaten her oyunda 4-5 ex alırsın en kötü
Oyuna baslayali cok olmadi demissin, ammo islerine felan hic girme. Oynamayi ogrenemezsin. Normal cqc oyna cok kill alarak kasmaya calis.
Geçen gün oyunda 1 level adamın bir tanesi çok zor kasılıyo bu nasıl hızlı level atlarız dedi bende sen bu levelde bunu diyosan işin zor demiştim iyi güldürmüştü beni herif Big Grin
(07-08-2012 08:10 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Geçen gün oyunda 1 level adamın bir tanesi çok zor kasılıyo bu nasıl hızlı level atlarız dedi bende sen bu levelde bunu diyosan işin zor demiştim iyi güldürmüştü beni herif Big Grin

Smile 1 den 2 ye tek oyunda gectigimi bilirim Big Grin
(07-08-2012 08:11 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(07-08-2012 08:10 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Geçen gün oyunda 1 level adamın bir tanesi çok zor kasılıyo bu nasıl hızlı level atlarız dedi bende sen bu levelde bunu diyosan işin zor demiştim iyi güldürmüştü beni herif Big Grin

Smile 1 den 2 ye tek oyunda gectigimi bilirim Big Grin

Geçersin yapılamayacak iş değil de bu herif baya zorlanmış heralde öyle bir sordu ki çok güldürdü yav Big Grin
Sürgün Mağarasına git orada Savaşçıları görürsün 1'er slot kes tamamdır.
(07-08-2012 08:33 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Sürgün Mağarasına git orada Savaşçıları görürsün 1'er slot kes tamamdır.
EHehehehe.Acayip ya
(07-08-2012 08:33 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Sürgün Mağarasına git orada Savaşçıları görürsün 1'er slot kes tamamdır.

Siz heryerde olmak zorundamısınız arkadaş, adam yardım istiyor sen ise dalga geçiyorsun komik olduğunumu sanıyorsun ? Bence seviyeni düşürüyorsun Angry
(07-08-2012 03:53 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Skeletonların orda koxpa bırak.

Sizin işiniz forumu düzenlemek ve forum üyelerine yardımcı olmak sanıyordum,yanılmışım dalga geçmekmiş sanırım.
Dar Alan Kesinlikle Daha Hızlı Kasar. Geniş Alan Yüksek Exp Kazandırır Bu Doğru Ama Fazla Zamanını Alır Bunun İçin Dar Alanda Farklı Maplerde Rahat Seri Kasılırsın .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler