geçen konum kapatıldı Can ın korumaları hemen üşüştüler ya bakın bu foruma hizmet vermek zorunda değil resmi foruma açıyoruz orda da cevap yok en azından bazen giriyor görebilir konuyu benim lafım Can a değil nexona kaç gün oldu düzeltemediler %kaç exp gitti yeter artık aynı konuyu resmi forumada açıyorum cevap veren yok belki burda görür bi açıklama yapar
Zamanla hallolacak inşallah beklemekten başka çare yok.
(07-08-2012 03:40 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Zamanla hallolacak inşallah beklemekten başka çare yok.
3-4 gün oldu ben sabırlıyım beklerim her el sonunda oyunu kapatıp açarım ama neden böyle oynamak zorundayım?
Zorunda değilsin

(07-08-2012 03:43 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Zorunda değilsin 
Adamııım

Ben teknik eleman değilim. Kimse korumam da değil yine başladık ayni konuşmalara ben askerlik arkadaşınız değilim. Elimden geleni yapıyorum.
(07-08-2012 03:56 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Ben teknik eleman değilim. Kimse korumam da değil yine başladık ayni konuşmalara ben askerlik arkadaşınız değilim. Elimden geleni yapıyorum.
zaten sana birşey demediğimi belirttim bunu üstlerine ulaştırsan ilgilenseler senin elinden geleni yaptığını biliyorum koruma olayına gelirsek yeterince var ama tartışma olmasın yine boşver.
(07-08-2012 03:48 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ] (07-08-2012 03:43 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Zorunda değilsin 
Adamııım 
size gelince eğlenmeye devam edin haklısınız bu foruma konu açanda kabahat
Ya ben burda tartismam da Boomera cevap veremedin bana geldin bu acik. Neyse bildigin gibi yap.
(07-08-2012 04:12 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Ya ben burda tartismam da Boomera cevap veremedin bana geldin bu acik. Neyse bildigin gibi yap.
boomer bana ne sormuşta cevap veremedim adam gibi konu açtım seviyeli hakaret içermeyen siz aşşağıda birşey geçiyorsunuz neyse
(07-08-2012 03:41 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ] (07-08-2012 03:40 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Zamanla hallolacak inşallah beklemekten başka çare yok.
3-4 gün oldu ben sabırlıyım beklerim her el sonunda oyunu kapatıp açarım ama neden böyle oynamak zorundayım?
Oynamak zorunda da değilsin. Kimse kimseyi zorla oynatmıyor. Bu kadar dert yanacağına bırak 3-5 gün girme oyuna düzelince gir. Bi oyun için bu kadar strese, gerilime girmeye ne gerek var ki ?.