Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Uzun ara sonra tekrar merhaba :)))
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaslar, ben eskiden bu sayfada Mod'dum yaklasik 2 sene önce, sonra Okul felan nedenleriyle forumu biraktim, ve simdi geri warrocka dönmek istiyorum.

Tek bi soru sormak istiyorum; Hack halen varmi?
Eger varsa hic baslamiyacagim, yoksa bos yere stress yapiyorum.Angry
Olmamı hack var p.level var lag var o var bu var varda var. Smile

Hoşgeldin.
Tekrar hoşgeldin aramıza bu arada hack hala var Smile
başlama sakın Big Grin
Hoşgeldin Smile
Eğer başlarsan hergün bakımlara katlanacaksın hilecilere,küfürcülere,çoluk çocuğa Smile
Ah nerde eski gamefirs okadar ucuzduki silahlar Smile şimdi silah seçmek için yırtınyoruz mesela şimdi 50 tl ise gamefirstte aldığımız silahların toplamı 25 30 tutardı ve extra silahlar kuponları saymıyorum Smile şimdi 8.slota koyabilecek birşeylerde yok
Bu kadar karamsar olmayın gid gide azalıyor hackler Nexon oyunu yenileştirmeye çalışıyor fakat arada hatalar oluyor 2 saat oyun kapalı buna sabredemeyenler deliriyor oyunu yerden yere vuruyorlar bence çalışılıyor oyun üstünde başlamaya değer.
(07-07-2012 06:05 PM)Legendofhvn Yazılan: [ -> ]Eğer başlarsan hergün bakımlara katlanacaksın hilecilere,küfürcülere,çoluk çocuğa Smile
Ah nerde eski gamefirs okadar ucuzduki silahlar Smile şimdi silah seçmek için yırtınyoruz mesela şimdi 50 tl ise gamefirstte aldığımız silahların toplamı 25 30 tutardı ve extra silahlar kuponları saymıyorum Smile şimdi 8.slota koyabilecek birşeylerde yok

Ucuz olmasının sebebi Nexon'a devretmesi olabilir mi?Devretmeden ucuza satabildiğince çok eşya satıp para kazandı.Devredilmeseydi silahlar o kadar ucuz olmazdı.Ayrıca Gamersfirst e göre hackler büyük oranda azaldı.1 haftadır uçan speed veya opk açan birini görmedim oyunda.Lagda azaldı.Opk odası yok zaten.Türk admin var sorunlarımızı iletebileceğimiz.%100 ex eventi yapıyor adamlar.Tek kötü şey 4 temmuzdan sonraki bakımdan sonra hatalar falan oldu.Ama onlarda zamanla düzeltilir.

Yazmaktan unuttum bu arada hoşgeldin
Reyiz? Nerelerdesin lan sen.
Referans Adresler