Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BEN hack Paylaşmadım !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
2.Defa söylüyorum ben hack paylaşmadım sadece eğlenmek için şaka yapacaktım !

Bu kendi hazırladığım resmim!

[Resim: warrock2012070714570316.png]

Photoshop!tan yaptım ! isterseniz TW vereyim bilgisayarımı araştırın ! didik didik edin ! BEN HACK PAYLAŞMADIM !

İndirme dosyasını indirmeden askıya alanlara sesleniyorum !

DOSYAYYI İNİDİRDİNİZMİ ?

içinde ne vardı biliyormusunuz ?

Ben size Söyleyeyim;
1-Metin belgesi: Hack kullanmak Ban Sebebidir yazıyor içinde.
Birde bu yukardaki fotoğrafın aynısı ! fotoğraf PNG ve 700kb yer kaplıyor.

ŞİMDİ YARGISIZ İNFAZ YAPANLARDNA HAKKIMI ARIYORUM !
BENİ ''HACK PAYLAŞIMI'' DİYE BOŞ BOŞUNA BANLAYANLARA HAKKIMI HARAM ZIKKIM EDİYORUM HACK PAYLAŞMADIĞIMI 2.DEFA SÖYLÜYORUM ! İSTEĞEN ADMİNE MESAJ ATABİLİRİM ! Pehh hack paylaşmışım ! Belkide fazla inandırıcı hazırladım !

Suçsuz yere banlandım ! Bunun hesabını ver bana hakkımı arıyorum o 2 admin bozuntusundan hakkımı istiyorum ''Hack Paylaşmışım'' kanıtlasanıza ?
Dosyanın içinde hack varmı ?
Baksanıza ? 1 Yıldır forumdayım ! Bir eğlence komiklik felan yapmak istedim !
ama sizin gibi mizah anlayışı 0 insanlar bunu anlamadınız ! dosyada ayriyetten virüs yoktu ! isteğene jotti sonuçlarını atarım. Fotoğrafı sniper assult v.b gibi slotlarını kopyalayıp medice yapıştırdım. Bu kadar hack kullanmadım ama nedense yargızıs infaz dan hooop hesabınız engellende v.s Benim hesabımı engelliyenlere tekrardan söylüyorum HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN ! Çünkü boş yere engellendim hack yoktu o dosyada belkide benle uğraşmayacaksınız bile bu konuyuda silceksiniz hemen bunuda engelliyeceksiniz ! Ama sizin ne olduğunuzu şuanda gördüm !

MULTİ AÇMAMIN NEDENİ HAKKIMI ARAMAM !
ister şakasını yap istersen paylaş sonuçta burası hack paylaşım platformu değil bu sana ve diğerlerine ders olsun 1 hafta bekle.
Ayrıca şu sarfettiğin sözler forum kuralları na tamamen aykırı.Özel mesajdan yazdıklarını ciddiye dahi almıyorum.
Referans Adresler