Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yeni nesil hack
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: screenshot001yo.jpg]

[Resim: screenshot002lnd.jpg]

adam atom bombası,kartopu herşey atıyor Big Grin nasıl birşeyse Big Grin adam inanmış başarmış Big Grin
Bu daha öncedende vardı yeni değil bincular kullanıyorlar.
bilmem ben yeni gördüm adam siege wardaki füze gibi birşey atıyor kartopu atıyor
yeni patch'ın geldiği ilk gün hack gördük pargonada adam havada asılıydı.
Belliki sen yenisin önceden adamlar bomba yağdırıyolardı.Mübarek skill atar gibi her yer bomba Big Grin
(07-07-2012 12:01 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Belliki sen yenisin önceden adamlar bomba yağdırıyolardı.Mübarek skill atar gibi her yer bomba Big Grin

Avrupada oda 36'da yaşadık herifte 5.slot var ben hack değilim diyor ( Not: odanın hepsi Türk ! ) sonra başladı fuze yağdırmaya başladı bomba yağdırmaya hatta forumdan biri bile vardı odada Big Grin

İtem hack olmasın bunlar ?
Yeniden çıktıysa çok kötü olucak, item hack yüzünden binlerce kişi ban yemişti.
Sen yenisin galiba.ARTİST
çok yeniyim 5 yıldır oynuyorum ara ara girip oynuyorum Smile
(07-07-2012 12:32 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]
(07-07-2012 12:01 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Belliki sen yenisin önceden adamlar bomba yağdırıyolardı.Mübarek skill atar gibi her yer bomba Big Grin

Avrupada oda 36'da yaşadık herifte 5.slot var ben hack değilim diyor ( Not: odanın hepsi Türk ! ) sonra başladı fuze yağdırmaya başladı bomba yağdırmaya hatta forumdan biri bile vardı odada Big Grin

İtem hack olmasın bunlar ?
Yeniden çıktıysa çok kötü olucak, item hack yüzünden binlerce kişi ban yemişti.

O odadaki adam bendim nickim Incarceron Big Grin hatırlıyorum herif tam totoştu ama Big Grin
Referans Adresler