Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yabancı dizi önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 9fbn3.jpg]
Chuck, aksiyon-komedi türünde bir Amerikan televizyon dizisi. Olaylar baş karakter Chuck'ın etrafında döner. Stanford Üniversitesi'nden atılmasına sebep olan Bryce adlı bir arkadaşından yıllar sonra gizemli bir e-posta alır. Bryce CIA'de çalışmaktadır ve gizli devlet sırlarını ele geçirir. Bu sırları içeren binlerce resimden oluşan elektronik postayı öldürülmeden önce Chuck'a gönderir. Birleşik Devletler'in en gizli sırları Chuck'ın zihnine kaydedilir. Bu olaydan sonra Chuck'ın ve kendisine eşlik eden CIA ajanları Sarah ve Casey'nin başından birçok komik ve tehlikeli olaylar geçer. Beceriksiz ajan Chuck hiçbir ajanlık eğitimi görmemesine rağmen en iyi CIA ajanlığı yolundadır. Dizinin prömiyeri Amerikan NBC kanalında 24 Eylül 2007 tarihinde yapıldı. Dizinin final bölümü 27 Ocak 2012 akşamı yayınlanmıştır.

Benim yorumum :
Aksiyon & Komedi bundan daha iyi birleştirilemezdi. Denemenizde fayda var. Birkaç video atıyorum tanımanız amacıyla.

Bu video bir bölüme ait değil ayrıca çekilmiş.

Merlin
The walking dead
Teen Wolf
The big bang teori
(07-06-2012 11:12 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Merlin
The walking dead
Teen Wolf
The big bang teori
Konuyla alakalı bir noktaya değindin tebrik ederim Ss.gif
(07-06-2012 11:12 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Merlin
The walking dead
Teen Wolf
The big bang teori

Sen çok yanlış gelmişsin kardeşim Sad
okumadan yazdığı için Big Grin
Supernaturali izliyorum 4.sezondayım bitince Chuck'u izleyeceğim.Umarım dediğin gibi güzel olur.
(07-07-2012 12:26 AM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]okumadan yazdığı için Big Grin

Aynen en son lise 3 te böyle uzun bişey okumuştum Smile
Merlin izliyorum şu aralar gayet iyi
Chuck gibi dizi yoktur o kadar diyorum.
Referans Adresler