Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayarım Yanıyor Patlayacak.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Az Önce Speccy Den Bilgisayar Sıcaklığına Bakıyordum.

Sadece Warrock Acık Anakart Sıcaklığı 125 °C

Ekran Kartı Sıcaklığı 73 °C

İşlemci 42 °C Bunda Pek Bir şey yok ?

Kasamıda Acamıyorum Garantiden Cıkar Yoksa Garanti Kağıdı Yapışık ne Yapmam Lazım Odamda Basık Falan değil ? Arkadaşlar Az Önce Speccy Den Bilgisayar Sıcaklığına Bakıyordum.
42°C birşeymi benimki 100°C Smile

[Resim: 9dnwd.png]
Beyler siz kasayla beni geçmişsiniz ben laptopda 93 yapabiliyorum en fazla. Ömrünüz uzun olsun. Big Grin
Aga 42 C bir şeymi diyon Ben İşlemci Hakkında Bir Şey Demiyorum Problem Anakarrta Ne Olacak ?
Kasan patlamaz en fazla duman falan çıkar yanlız kasanı aç bir temizle termal macun falan sür bilmiyorsan bir bilgisayarcıya git bakım yapsınlar yoksa yanmış bir kasa seni çok zarara uğratır.
(07-06-2012 05:16 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Kasan patlamaz en fazla duman falan çıkar yanlız kasanı aç bir temizle termal macun falan sür bilmiyorsan bir bilgisayarcıya git bakım yapsınlar yoksa yanmış bir kasa seni çok zarara uğratır.

Kardeşim Kapağını Açarsam Garanti Dışı Kalacak Sad Garanti Bu Gibi Durumları Kapsıyormu?
Yetkili bayiye git makinenin söyle işte böyle böyle durum temizleyin de cebinden vereceksin o parayı da en fazla 40 - 50 lira tutar çok bir para tutmaz anlayacağın.
Referans Adresler