su zamana kadar seviyeli yaklastım yasanan sıkıntılara smdıde gene aynı duzeyde yaklasmaya calısıcam ama sanıyorum ki anlayacaksınız sinirimi öncelikle önceleride eventlerle hediyelerle insanların gozlerını boyadıklarını solemıstım. bunun alenen kanıtı yasadıgımız son 2 gunde olanlardır. gene eventlerle goz boyadılar oouuuwww dedirttiler ki lvl up etkınlıgı tamamen adaletsızlıktır. neyse sonraları elestriye tahammulun olmadıgını farkettık. daha sonraları bı takım bızı de tatmın edebılcek cevaplar ıstedık ama hıc bırını elde edemedık bu da nexon europe un becerıksızlıgını ve tatminkar bir firma olmadıgını apacık ortaya koydu. ben gecici bi sure oyunu bırakıyorum arkadaslar sızde umarım aynısını yaparsınız nexon u delıcesıne savunan arkadasları zaten goremıyorum bu aralar hıc bı yerde acaba onlar ne dusunuyorlar aileden biri gibi savundukları nexoncuklarını.
lag azalcak dediler coguna göre bayaa azaldı bana göre daha da azalabılırdı. 4. temmuz sonrası lagdan gecılmıo su anda odalar. hackler her zamankı gıbı gene turedı ( ki buna asırı bı elestırı getıremıyorum ) dc hataları, oyunun kendılıgınden kapanmaları, 9. wave de atmacalar ( aldatıcı eventler ) , dc sonrası tüm killerin ve % nin gitmesi....mükemmelsin NEXON EUROPE lütfen daha az çalış ki cok yorulma sen bizim canımız cananımızsın

Agzina saglik kardesim durum gamefirstten daha kotü
Hesabımda dinar ve item günleri kayıp oldu geri alamıyorum
(07-06-2012 02:57 PM)l3osslife Yazılan: [ -> ]Maksimum 40 oda var 
g1 de son zamanlarda ne kadar oda vardı?
Kaç tane event yapıldı insanların gözleri boyandı söyler misin level up etkinliği dışında? Chapter 4 e geçiş seni tatmin etmiyor mu? Hatırlayın chapter3 e geçtiğimizde (g1 zamanı) hatta temanın değiştiği zamanda bile aynı sıkıntılar aynı kasmalar aynı laglar oldu. O zamanda yine böyle arkadaşlar vardı şimdide var. Chapter 4 geliyor denilince millet mükemmelsiniz muhteşemsiniz ama 2 gün üst üste hata gelince hemen oyun çok kötü g1den daha kötü lagtan geçilmiyor oldu. Bu kadar değişken olmayın lütfen

Hack'in kalkmasını mı bekliyordunuz ?
(07-06-2012 03:08 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ] (07-06-2012 02:57 PM)l3osslife Yazılan: [ -> ]Maksimum 40 oda var 
Kaç tane event yapıldı insanların gözleri boyandı söyler misin level up etkinliği dışında? Chapter 4 e geçiş seni tatmin etmiyor mu? Hatırlayın chapter3 e geçtiğimizde (g1 zamanı) hatta temanın değiştiği zamanda bile aynı sıkıntılar aynı kasmalar aynı laglar oldu. O zamanda yine böyle arkadaşlar vardı şimdide var. Chapter 4 geliyor denilince millet mükemmelsiniz muhteşemsiniz ama 2 gün üst üste hata gelince hemen oyun çok kötü g1den daha kötü lagtan geçilmiyor oldu. Bu kadar değişken olmayın lütfen 
degiskenlikle alakası yok arkadasım ben en basından berı elestırılerımı yapıorm elestırı olumlu da olur olumsuzda hıc bı zaman da bu kadar kotusunu hatırlayamıorm ben. rezillikten baska bisey degil bak benm dedigim nexonculardan mı cıktın sende ?... gecmısle ugrasmayı bırakıp gunumuze bakalım bence gunumuz problemlerı hakkkında ne dusunuosun onu sole su anda yasadıgımz sorunlarla ılgılı bı yorum goremedım pek senın yazında !
(07-06-2012 03:10 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Hack'in kalkmasını mı bekliyordunuz ?
o yönde bi eleştirim yok farkıda isen !
(07-06-2012 03:11 PM)savurcan Yazılan: [ -> ] (07-06-2012 03:08 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ] (07-06-2012 02:57 PM)l3osslife Yazılan: [ -> ]Maksimum 40 oda var 
degiskenlikle alakası yok arkadasım ben en basından berı elestırılerımı yapıorm elestırı olumlu da olur olumsuzda hıc bı zaman da bu kadar kotusunu hatırlayamıorm ben. rezillikten baska bisey degil bak benm dedigim nexonculardan mı cıktın sende ?... gecmısle ugrasmayı bırakıp gunumuze bakalım bence gunumuz problemlerı hakkkında ne dusunuosun onu sole su anda yasadıgımz sorunlarla ılgılı bı yorum goremedım pek senın yazında !
(07-06-2012 03:10 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Hack'in kalkmasını mı bekliyordunuz ?
o yönde bi eleştirim yok farkıda isen !
Yazımı anlayarak okumamışın

Şu anki sorunlar hakkında ne yapayım lagı mı kaldırayım herkese level item mi vereyim? Oyunun hali ortada aksini idda eden yok. Ama bu olayların hepsi chapter 3 e geçiştede oldu ve düzeltildi. Şimdide eminim düzeltilecek.
[/quote]
Yazımı anlayarak okumamışın

Şu anki sorunlar hakkında ne yapayım lagı mı kaldırayım herkese level item mi vereyim? Oyunun hali ortada aksini idda eden yok. Ama bu olayların hepsi chapter 3 e geçiştede oldu ve düzeltildi. Şimdide eminim düzeltilecek.
[/quote]
umut fakirin ekmeği diyorsun peki pre alanlar ile nxcash yukleyenlerın gunleri bosa gidio tabi oda var
1-Bizim suanki modlarımız yani adminlerimize sucu yıkmaya calısıyor herkez ama onlarda herkesin sandıgı gibi yüksek bir yetki olayı yok bu oyunda herkesin bir görevi bunları siz adminlere küfür etmeden hemen kücük bir olayda isyan etmeden adminlere bildiriceksiniz onlarda daha üst yetkililere aktarıcaklar,böyle cözülüyor.
2-Öncedende kac kişi dedi nexon oyunu hersey yerine oturmadan bize acdı zamanla herseyi cözüyor adamlar gece gündüz bize calısıyorlar...Yaptıkları eventlerde exp eventi olsun bu büyük updateler olsun herkez süper harika dedi,Aynı Metehan'ın dedigi gibi adamlar hata yaptıgı anda adamlara sucu atıyorsunuz.
3-Hack konusune gelirsek adminler her hafta kac kişi bannlıyolar onlarda tam gaz calısıyor,warrock coderları oldugu gibi hack kodlayan birsürü insanlar var bazılarının sandıgı gibi hackschield degismesi ile degisicek bisey degil bu....
4-Son olaylar : baglatı kopmaları esyaların silinmesi benide sinirlendirdi ama durmadan küfür edip 100 tane konu acmaya gerek yok bende ticket attım ve cevabını bekliyorum eger gelirse geri dönücem olmassa bende bırakıcam...Oyunda cok hata var onu yalanlamıyorum oyunu 2,5 aydan beri oynamıyordum o yüzden bu eventler var diye basladım ama hic degismemis oyun...Warrock gercekten insanın kafasını agrıtıyor