Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: eventlar hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
-şimdi bu 300 kill eventini 1 kere mi yapabiliyoruz daha fazla yapabiliyorsak farklı sialhlar mı geliyor?
-level atlayınca ilkinde wa2000 geliyor diğerlerinde ne geliyor bilen var mı?
Konularımı takip et lütfen. Bütün detayları belirttim.
bununla ilgili can konu açmıştı etkinlikler diye
link verirmisiniz 3 gündür yoktumda bulamadım şuan
1-Mp5k 30 gün olana dek yapılabiliyor
2-Can'ın actıgı konularda var.(xm8 aligator,mp7a1 vb)
nxboomer gayet seviyeli eleştiri konulara cevap bekliyoruz ama onlara diyecek biseyin yok heralde onlara cvp vermıyorsun buralarda hep goruyoruz seni bu kadar mı eleştiriye tahammulun yok senin sahsına degıl eleştiriler bunu da bılıosun !
(07-06-2012 01:58 PM)savurcan Yazılan: [ -> ]nxboomer gayet seviyeli eleştiri konulara cevap bekliyoruz ama onlara diyecek biseyin yok heralde onlara cvp vermıyorsun buralarda hep goruyoruz seni bu kadar mı eleştiriye tahammulun yok senin sahsına degıl eleştiriler bunu da bılıosun !

Bence sizin gibi boş insanlarla uğraşacak vakti yok. Sanki oyun yapmak kolay anca eleştirin orda eleştirin kim bilir o Gmler nelerle uğraşıyor neler yapıyor hangi sorunları düzeltmeye çalışırken farkına olmadan hangi sorunlar çıkıyor ve ticketler onlara cevap vermeye çalışyorlar. Sen anca orda otur 2 laf söyle bu işin içine girmeden konuşma.
Sizi anlamiyorum.canin burda hic bi espirisi yok isteyen istedigi elestriyi yapar bu oyuna milyarlar yatirdik biraknda hosumuza gitmeyenleri yazalim.. cani neden savunuyorsunuz.. dune kadar ayni seylerden kendide yakiniyorudu Smile
Referans Adresler