Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NXBoomer ve WarrockTR
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bakın arkadaşlar Can'ın zaten adminlik görevi var ve tahminimce ticketlara boğuşuyor. Lütfen anlayışlı olun biraz Lütfen NXBoomer ilgilen tarzı konular açmayın zaten kendisinin bu forundaki sorularla ilgilenmek gibi bir görevi yok vede kendisi zaten bizi bazı konularda önceden bilgilendiriyor. Bundan sonra NXBoomer bak acil tarzı konuları direk kaldıracağım eğer bir sorunuz varsa ticket atın.
Konu açmıyorumda Can görür diye yazıyım buraya.Charım bugda kaldı Can ; mvprusherfox
Evet Can aslında sadece resmi forumdada konuları acabilir ama o WarrockTRde & WarrockHit & WarrockTR'de konular acıyor zaten bu forumlarda cevap verme & her konuya bakma gibi bir zorunluluguda yok.
sadece senin değil çoğu kişinin kaldı ;tospitolgii
(07-06-2012 12:14 PM)tospii1 Yazılan: [ -> ]sadece senin değil çoğu kişinin kaldı ;tospitolgii

Zaten kendisi konu açtı bugda kalanlar nicklerini yazsın diye oraya yazabilirsin.
Sonuna kadar katılıyorum Smile Murat bilgisayarına ve modemini reset bende olduğunda öyle yapıyordum.
biliyorum fakat oyundaki herkes düştü çoğu kişi yani
konun linkii atarmısın lüten M.K
(07-06-2012 12:14 PM)tospii1 Yazılan: [ -> ]sadece senin değil çoğu kişinin kaldı ;tospitolgii

Müstahak sana Tolga girme oyuna Big Grin
(07-06-2012 12:21 PM)vorsicht06 Yazılan: [ -> ]

Müstahak sana Tolga girme oyuna Big Grin

sen nerdeydin Ss.gif Big Grin
(07-06-2012 12:19 PM)tospii1 Yazılan: [ -> ]biliyorum fakat oyundaki herkes düştü çoğu kişi yani
konun linkii atarmısın lüten M.K

http://forum.warrocktr.com/Konu-Hesab%C4...a-kalanlar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler