Evet kardeşlerim abilerim bugün 3v3 dostlukda şüphelendik tw aldım ve %11 overclock çıktı

en azından yapmış ovcyi önce positiev3x charıyla geldi sonra bystoonee charıyla ben bystoonee charındayken yakalım ovc olduğunu işte kanıtı
BU ARKADAŞIN BANLANMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPICAĞIMA YEMİN EDİYORUM GEREKİRSE 100 TANE TİCKET ATACAĞIM!!!
bizim forumdan değil mi bu.
İstediğin kadar ticket at bir sonuca ulaşamazsın Sebebini soracak olursan bu kimin tv'si nerden anlayacağız? Ayrıca nexon'da overclock'tan ban varmı bilmiyorum.
(07-06-2012 12:01 PM)M.K Yazılan: [ -> ]İstediğin kadar ticket at bir sonuca ulaşamazsın Sebebini soracak olursan bu kimin tv'si nerden anlayacağız? Ayrıca nexon'da overclock'tan ban varmı bilmiyorum.
1.si kanıtım var tw vermek için

aldım hepsini

2.si medicalist neden banlandı ? OVCDEN
Bu kanıt yerine geçmez, video gerekiyor. 100 tane ticket atsan 1 tanesine cevap verilip 99 tanesini spam olarak sileriz. Ayrıca oyun hesabında spamdan dolayı askıya alınır. Sen bilirsin. İnsaflı olun azıcık. Zaten yeterince ticket var, spam yapıyorsunuz 1 ticketi açıp, okuyup cevap yazıp kitlemek 5 dakika alıyor. Sadece siz yoksunuz bırakın da gerekli konular öne çıksın, sonra millet cevap alamıyorum diyor.
(07-06-2012 01:18 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Bu kanıt yerine geçmez, video gerekiyor. 100 tane ticket atsan 1 tanesine cevap verilip 99 tanesini spam olarak sileriz. Ayrıca oyun hesabında spamdan dolayı askıya alınır. Sen bilirsin. İnsaflı olun azıcık. Zaten yeterince ticket var, spam yapıyorsunuz 1 ticketi açıp, okuyup cevap yazıp kitlemek 5 dakika alıyor. Sadece siz yoksunuz bırakın da gerekli konular öne çıksın, sonra millet cevap alamıyorum diyor.
yaa bazen harbiden sacmaliyosunuz daha onemli konu nedir adam alalen belirtiyo iste siz kafanizaagore onem belirleyin bizde haksizliklara goz yumalim illegala bakar misin. yazik...
(07-06-2012 02:20 PM)Kaan Tekin Yazılan: [ -> ] (07-06-2012 11:56 AM)harun880 Yazılan: [ -> ]Evet kardeşlerim abilerim bugün 3v3 dostlukda şüphelendik tw aldım ve %11 overclock çıktı
en azından yapmış ovcyi önce positiev3x charıyla geldi sonra bystoonee charıyla ben bystoonee charındayken yakalım ovc olduğunu işte kanıtı
![[Resim: 9d3lk.jpg]](http://g1207.hizliresim.com/z/6/9d3lk.jpg)
O bahsi gecen adami herkes taniyor ovc oldunuda biliyor her el erken dogmasni hicbi islemci vya ram karsilamaz turboboos islemcler sadce zaman zaman devreye girer az ogren bari..
BU ARKADAŞIN BANLANMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPICAĞIMA YEMİN EDİYORUM GEREKİRSE 100 TANE TİCKET ATACAĞIM!!!
Dostum hiç bir şey yapamazsın buna yetkililerde güler geçer. Sizde biliyorsunuz ki bir dünya işlemci modeli var ve her biri farklı hızlarda çalışıyor. Gel gelelim 3.5 ghz de çalışan işlemci ile 2.2 deki arasında en ufak bir fark yok. Farktan kastım bu hızlı gitme merminin hızlı bitmesi gibi unsurlar. Onun harici tabiki akıcı oyunda etkisi oluyor. Oyunu yapan adam bu tür unsurları düşünmemiş mi sanıyorsun ? Sizde alın iyi bir işlemci ekran kartı oyununuzu gayet akıcı oynayın ( akıcı diyorum yanlış anlamayın ). Bu arada şu ovc takıntınızı bir an önce yenin , 2 adam öldürene hiç düşünmeden yakıştırdığınız bir lakap haline geldi , oyun hiç iyiye gitmiyor bilginiz olsun. Eskisi gibi helal lafını öğrenin iyi forumlar..