Arkadaşlar vatan bilgisayardan sipariş vereceğim a4 tech klavyesi ve faresini alacağım ikisini bir alacağım takım olsun oyunlarda etkisi oluyor mu cidden faresinden şikayetçi olan insanlar var ve klavyesinin tuşları sert çok ses yapıyor diyorlar falan alayım mı arkadaşlar önerilerini bekliyorum.
X7 Klavye
X7 Mouse
deathadder'den önce 4 yıl kullandığım fareydi.G500'den iyi fakat malzeme kalitesi açısından geride kalıyor.
(07-06-2012 01:45 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]deathadder'den önce 4 yıl kullandığım fareydi.G500'den iyi fakat malzeme kalitesi açısından geride kalıyor.
G500'den iyi mi : / G500 daha iyi aradaki fiyat farkından da belli zaten.Ben 2 sene X7 950 BH kullandım bütçen kısıtlıysa alınabilecek oyuncu mouse'u.Ama Zowie , Razer Deathadder , Logitechin üst modelleriyle dağlar kadar fark var.
(07-06-2012 01:53 AM)Audaz Yazılan: [ -> ] (07-06-2012 01:45 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]deathadder'den önce 4 yıl kullandığım fareydi.G500'den iyi fakat malzeme kalitesi açısından geride kalıyor.
G500'den iyi mi : / G500 daha iyi aradaki fiyat farkından da belli zaten.Ben 2 sene X7 950 BH kullandım bütçen kısıtlıysa alınabilecek oyuncu mouse'u.Ama Zowie , Razer Deathadder , Logitechin üst modelleriyle dağlar kadar fark var.
6 ay G500 kullandım.En büyük eksisi optik göz merkezde değil daha yukarıda,belli bir süre sonra çift tıklama sorunu yaşadım,birde G500 fps oyunları için boş hali bile fazla ağır.
Fiyat farkı demişsin 2 katı fiyatında ama emin ol x7 kat kat iyi.Şuan deathadder kullanıyorum bütçe varsa piyasadaki en iyi sensöre sahip.
kablolu kullanmak bana zor gelıyor açıkçası bence en ıyısı logitech
Bende de var x7 yakinlarda arkadasimda stellseries xai kullandim en ufak bir alaka yok aralarinda.
Bende bu resimdekine benzer x7 var fakat fazla büyük gelebilir bana göre süper olan A4TECH X7 MOUSE XL-760h bunu tavsiye ederim