Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xm8,famas Ne zaman gelecek ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Buradan sayın Türk adminimiz NXboomer'e seslenmek istiyorum;admin bu silahlar yok diye premium çekmiyorum çünkü markette Assault dizecek itemler yok lütfen ne zaman geleceği hakkında ufak bir bilgi verirseniz veya siz arkadaşlar çok mutlu olurum.
Bence süper silahlar var famas sadece onlardan bitanesi ayrıca neden bu kadar abarttıgınızı anlamıyorum oynayana K2 bile iyidir ileridede famasın gelicegini sanmıyorum ve insallahda gelmez.
bende famas ret varda tar21 famas vari bir silah bence
ilerde gelir bir açıklama yapılmadı şu anda belkide gelmez başka silahlar kullanı ver
gelir yakında kesin birşey yokki söyleyelim
k2 güzel silah bence ben 1 e 4 giderken sinirlenip assultumu alıyorum k2 ile team çekiyorum Big Grin çok güzel silah ama tar21 ayrı bir güzel bir silah.
Vallaha arkadaş eğer famas gelirse l8 ve famas 8.slota birşey uyduracam ama gelmesse l8 m60 xm8 takılıacam Smile
Premium aldığımda Cash ta alacağım yanına gold m4a1 yanına seri bir silah iyi gider.
(07-06-2012 12:47 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Premium aldığımda Cash ta alacağım yanına gold m4a1 yanına seri bir silah iyi gider.

normal m4a1 al boşa masrafSmile
(07-05-2012 11:48 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bence süper silahlar var famas sadece onlardan bitanesi ayrıca neden bu kadar abarttıgınızı anlamıyorum oynayana K2 bile iyidir ileridede famasın gelicegini sanmıyorum ve insallahda gelmez.

Famas Retaili olmayanlar napıcak ozaman
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler