Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeterse yeter
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-05-2012 05:05 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]
(07-05-2012 05:03 PM)l3osslife Yazılan: [ -> ]
(07-05-2012 04:58 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]Oyun donuyor diye bağırıp nexonu suçluyorsunuzda ey insanlar, siz oyuna para vermeden oyunu indirmeden önce niye kendi sisteminize bakmıyorsunuz !
Ayrıca bilgisayarınıza virüs bulaştırıp sonrada oyuna suç atın, benim niye donmuyor ?

oyuna para vermeden ?? şuana kadar oyuna neredeyse 500 tl ye yakın para harcadım aynı sorun bendede var bilgisayarımın sistemine gelecek olursak bilgisayar mühendisi öğrencisiyim ve 8 gb ram 4 gb ekran kartı bilgisayarım var işlemcimde gayet iyi ama donuyor kasıyor bu mu suçlamak oluyor ?

2 Gb ram 1 Gb ekran kartı çok rahat oynuyorum. Eeee madem oyun donuyorsa genel bir proplem olmalı burda hata sende kardeşim virüs bulmaşmış olabilir.

afedersin ama bir kelime öğrenmişssin virüs bulaşmış virüs bulaşmış evde 4 pc var hepsindede warrock yüklü ve modemim 4 portlu neden hala daha oyundan atıyor ve ya donup kasıyor ? onu bırak antalyada olan bir arkadaşımdada aynı sorun var ve forumdaki çoğu mesajlara , yorumlara bakarsan çoğunlukla olan hatayı anlarsın , hee birde elbet seninde charın bugda kalıcak o zaman görücez...
yav arkadaşlar sorun bnde dieil çoğu kişide var tek bnde olsa kabul ederim tmm virüs var derim ama yok
nexon fos çıktı m045.gif
pembe hayaller bıraktı bize..
aynn öle gamefirste geri verseler oyunu süper olur oyun yine dondu şimdi bıktım bıktım Angry
(07-05-2012 04:58 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]Oyun donuyor diye bağırıp nexonu suçluyorsunuzda ey insanlar, siz oyuna para vermeden oyunu indirmeden önce niye kendi sisteminize bakmıyorsunuz !
Ayrıca bilgisayarınıza virüs bulaştırıp sonrada oyuna suç atın, benim niye donmuyor ?

oyuna para vermeden ?? şuana kadar oyuna neredeyse 500 tl ye yakın para harcadım aynı sorun bendede var bilgisayarımın sistemine gelecek olursak bilgisayar mühendisi öğrencisiyim ve 8 gb ram 4 gb ekran kartı bilgisayarım var işlemcimde gayet iyi ama donuyor kasıyor bu mu suçlamak oluyor ?

Bilgisayar mühendisi öğrencisisin ve hala bilmem kaç gb ekran kartım var diye geçiniyorsun.
(07-05-2012 05:20 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]

Bilgisayar mühendisi öğrencisisin ve hala bilmem kaç gb ekran kartım var diye geçiniyorsun.

kardeşim yorumları oku ondan sonra yorum at yaşın kadar bilgisayarla uğraştım ben
(07-05-2012 05:19 PM)pokoyo61 Yazılan: [ -> ]aynn öle gamefirste geri verseler oyunu süper olur oyun yine dondu şimdi bıktım bıktım Angry

Gamersfirste verseler süper mi olur.Gamersfirstteyken her odada hack vardı.Oyun lagtı.Nexon gibi ex eventleri yapmıyorlardı.Şuan oyunda hack yok.Lag azaldı.Adamlar oyunu güzelleştirmeye çalışıyor.Ve illaki hatalar olacaktır normal bu.
Zamanla azalcak sabredin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler