Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Chapter 4 Oyun Hataları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Nexon oyunu güzelleştirmeye çalışıyor fakat hatalar oluyor.Açıkçası oyun 1-2 gün veya daha fazla kapalı kalmalı ve çok büyük bir bakım olmalı bütün bu problemler düzeltilmeli.1-2 saatlik bakımla düzelecek şey değil bu.Hack falan kalmadı zaten.(Olsa da ss alıyoruz Can abi banlıyor) Bi de küfürü engelleyecek bir şey olsa çok iyi olurdu.Küfür eden hesap oyundan atılsa.
Birde odadan biri cıkınca yeni gelen kişi çıkanın oldugu yerde kalıyor canlı gibi iyi yem yapıyorum ama bazen bende düşüyorum Big Grin
Bi de güncelleme olmadan önce oyundaki pingim hep yeşil oluyordu.Green pingli odalara girebiliyordum.Fakat şuan pingler hep sarı green pingli odalara giremiyorum.
ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN O ZAMAN BUNE BE OYUNU HATAYA BOGMUSLAR CAR BUGDA 2 SAAT OLDU INSAFSIZLAR YETER LAN YETER!!!OHUYOZ BI YA
(07-05-2012 05:25 PM)bigsizeboy Yazılan: [ -> ]ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN O ZAMAN BUNE BE OYUNU HATAYA BOGMUSLAR CAR BUGDA 2 SAAT OLDU INSAFSIZLAR YETER LAN YETER!!!OHUYOZ BI YA

Sakin ol.
başkasının itemler bana gelio benim itemler bşkasına gidio bugda kalıo
Bu oyun fazla yurumez gıbı eskı duzenı yok
İtemlerim yok Ss.gif
Burda Nexon'a kızmadan önce Gamefirst'ün geçmişte neler yaptığını bir düşünün.

-Ön sayfalardan başlayıp her odanın opk odası olması
-Oyundaki bir bug yüzünden odalara çıkgir yapınca lwl kasanlar
-Serverdaki lagdan 10 sn sonra ölmek

Daha hatırlamadığım pek çok bug vardır.Nexon'a iyi yönden bakın G1 de sudan ucuza aldığınız premium retail ve silahlarınız duruyor.Serverda lag yok.Exp eventleriyle kopmaları telafi ediyorlar bir kaç güne normale döner sinir olmamak isteyenler bu süre içerisinde oyuna girmesinler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler