Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack diyolar başka bi şey demiyolar.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar oyuna başlayalı 3 ay oldu..server ilk açıldığındada 3-4 ay kadar oynadım fakat bırakmıştım...3 aydır hiç böyle bi şey yazma geregi duymadım ama artık çığrından çıkmış durumda olaylar...3-4 Gündür yoğum bi şekilde odalardan atıyorum gerekçe olarak cvp bile alamıyorum...Estergon clanı beni odalarına almıyolar hackmiyim diyorum değilsin diyolar lagmıyım diyorum hayır diyolar sebeb soruyorum gelme diyolar sadece.1-2 kere daha oynadığım oyunlarda beni odadan atma sebebleri mariende 1.bombaya rush yaparken ordan adam geçirmemem gerekçe olarak sunuldu Smile red coverda 50 ye 20 yaptığım skorda 3 adam kala oyundan atıldım..bunu ıspatlamak için elimden geldiğince ss toplayıp sizinle paylaşcam..Her ne olursa olsun ıspatlamak istiyorum...zoruma gidiyor çünkü
Hatta ve hatta Ankarada ikamet eden arkadaşlar buyursunlar Atatürk bulvarı bulvar iş merkezi No:71 kat 6 New line english beraber takılalım çayımı içsinler oordanda çıkalım bi oyun filan atalım yani Smile Smile O derece canımı sıktılar artık.bu arada nickim gldmember1 umarım tanıyan birisi vardır ve yorumlarını bizden esirgemez.
sizdende bu konuda hassasiyet bekliyorum.
Böyle şeyler için konu açmaya kalksam...

Aldırma.
50 lv olduğum halde 50-60 lvl adamlar bana wall diyor :[ bencede aldırma
Aldırma Yumruk ta yüksek skor yapıyorum oyundan atıyolar hacksın diye.
estergon clanı senı oyundan atıyor diyemi konu açıyorsun o estergon neler yapıyorki onu yapmayacak Smile
Oyunda arkadaş çevrenle oyna... Bir çok kişi aynı tepkiyi banada gösteriyor. Ss.gif Oyunun yaş oranı çok düştü...
Arkadaş çevrenle oyna.
eee alışçan bizim Justice clanı için neler dediler bilsen betadan beri oynuorm aldırma bnce takma kafana he de geç alıs artık oyun cıvıttı !
Lv 59 ' um SARP bana hack diyordu Smile
Aldırma çok yaşadık Smile
Oynamayı bilmiyorlar öyle insanlara yazıkk...
tek kelime ile YAZIK...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler