03-03-2010, 05:47 PM
Arkadaşlar oyuna başlayalı 3 ay oldu..server ilk açıldığındada 3-4 ay kadar oynadım fakat bırakmıştım...3 aydır hiç böyle bi şey yazma geregi duymadım ama artık çığrından çıkmış durumda olaylar...3-4 Gündür yoğum bi şekilde odalardan atıyorum gerekçe olarak cvp bile alamıyorum...Estergon clanı beni odalarına almıyolar hackmiyim diyorum değilsin diyolar lagmıyım diyorum hayır diyolar sebeb soruyorum gelme diyolar sadece.1-2 kere daha oynadığım oyunlarda beni odadan atma sebebleri mariende 1.bombaya rush yaparken ordan adam geçirmemem gerekçe olarak sunuldu
red coverda 50 ye 20 yaptığım skorda 3 adam kala oyundan atıldım..bunu ıspatlamak için elimden geldiğince ss toplayıp sizinle paylaşcam..Her ne olursa olsun ıspatlamak istiyorum...zoruma gidiyor çünkü
Hatta ve hatta Ankarada ikamet eden arkadaşlar buyursunlar Atatürk bulvarı bulvar iş merkezi No:71 kat 6 New line english beraber takılalım çayımı içsinler oordanda çıkalım bi oyun filan atalım yani
O derece canımı sıktılar artık.bu arada nickim gldmember1 umarım tanıyan birisi vardır ve yorumlarını bizden esirgemez.
sizdende bu konuda hassasiyet bekliyorum.
red coverda 50 ye 20 yaptığım skorda 3 adam kala oyundan atıldım..bunu ıspatlamak için elimden geldiğince ss toplayıp sizinle paylaşcam..Her ne olursa olsun ıspatlamak istiyorum...zoruma gidiyor çünküHatta ve hatta Ankarada ikamet eden arkadaşlar buyursunlar Atatürk bulvarı bulvar iş merkezi No:71 kat 6 New line english beraber takılalım çayımı içsinler oordanda çıkalım bi oyun filan atalım yani
O derece canımı sıktılar artık.bu arada nickim gldmember1 umarım tanıyan birisi vardır ve yorumlarını bizden esirgemez.sizdende bu konuda hassasiyet bekliyorum.
Oyunun yaş oranı çok düştü...