Aslında yabancı değiliz ateş ettiğimizde sıkmayım anormallik saptandı hatasının aynısı. Stamina basarken basmadı
![[Resim: evCUy.jpg]](http://i.imgur.com/evCUy.jpg)
Beş dünya kupası gördüm böyle bir şey görmedim.
yaptıkları iş bukadar oluyor demekki gamefirstin gözünü seveyim ben ya oyunun sonuna geldikçe oyundan düşüyoruz bakımmı yaptınız rezillik içinmi çalıştınız anlam veremedim arkadaş.
siz bakıma sokmayın ya kalsın öylee

(07-05-2012 03:17 PM)serkan1905s Yazılan: [ -> ]yaptıkları iş bukadar oluyor demekki gamefirstin gözünü seveyim ben ya oyunun sonuna geldikçe oyundan düşüyoruz bakımmı yaptınız rezillik içinmi çalıştınız anlam veremedim arkadaş.
serkan gamersfirstteykende bu hata çıkıyodu bazen nexonla alakası yok
Mete süreklimi veriyor yoksa arada sıradamı? Biliosun anormallik hatasının bir çözümü yok bildiğim kadarıyla Buda anormallik gibiyse belli bir çözümü olmayabilir yardımcı programları falan kapa öyle gir.
Ben tartışın diye bu konuyu açmadım veya g1in iyi olduğunu söylediğim bir konu açmadım. Hatayı görün diye açtım tartışma çıkarmayın.
Oyundayken de birden oyun kapanıveriyor
(07-05-2012 03:26 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Mete süreklimi veriyor yoksa arada sıradamı? Biliosun anormallik hatasının bir çözümü yok bildiğim kadarıyla Buda anormallik gibiyse belli bir çözümü olmayabilir yardımcı programları falan kapa öyle gir.
Programla alakası yok Mustafa, hızlı silah değişimlerinde, takla attıktan sonra ateş edince falan bu hatayı veriyordu ve raund sonlarında yürürken ateş ederken falan arada sırada ilk defa alıyorum
oyunun yine bakıma girmesi gerekicek sanırım yine bişeyler oldu oyuna