Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Acil Bakım !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Dün zarzor %0'dan %62 yaptım bugünde level'imi alırım diye düşünüyorum. Sorunu çözeceğinizden eminim şimdiden kolay gelsin.
dün patch geldi hemen hackler türedi yine. siz önce adam gibi hackshield ve benzeri uygulamalarla oyunu koruyun yoksa gamerfirst gibi sizde batıcaksınız.
(07-05-2012 12:50 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]
(07-05-2012 12:49 PM)infibow Yazılan: [ -> ]Can Arık Retail Değiştirme Gelsin Lütfen 2 Aydır Famas Kullanamıyorum YETER.

Oyun nexon'a geçeli 2 ay olmadı daha nasıl 2 aydır kullanamıyorsun

soruya soruyla cevap vermek yerıne net bişey sölıyemıyorsun hep aynısın mantıklı gelıstırmeler degıl bunlar..Sureklı zarar su gelısımler baska bırsey degıl...
Ne kadar eleştirmen insanlar oldunuz siz oyun game masterlığı kolay bir şey değildir yakın bir arkadaşım berlin de bu işi yaptığından biliyorum ki ticketlara bakmak forumlarda bilgi vermek oyuna bakmak bu kadar kolay iş değil bunlar burada sabredeceğiniz yere sadece eleştiriyorsunuz. Warrock 2007 den beri gamersfirst de idi. 1 aydır nexonda biraz saygılı olun adamlara adamlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar, boşuna mı gecenin bi vaktinde 8 saat bu oyunla uğraştılar. Lütfen biraz sabırlı ve saygılı olalım.
Oyun açık değilmi sizlerde ben saat 2 de girdimde açıktı oyun şuan oyundayım.
Can abi ben bu hafta premium almayı planlıyorum xgametr den ama birazda tereddüt ediyorum alsammı almasammı diye çünkü bi kaç arkadaşımız almaya kalkmış ve bazıları premiumunu kullanamamış bazılarının hesapları dondurulmuş bi açıklık getirirmisin bu sorunlara? Ss.gif
Oyun açılmıştır.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler