Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kopmalarardaki Exp v.s Kaybına Çözüm
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaş hepimiz kopmalardan şikayetçiyiz 300 kil v.s yapamıyoruz. Bunun bir çözümünü tamamen ben keşvettim alıntı değil yani Big Grin İlk önce oyunumuzu oynuyoruz sonra oyun bittimi mesala khali oynuyorduk 9 win, bitti hemen çıkış yapıyoruz. Oyunu kapatmıyoruz hesabtan çıkış yapıyoruz sonra yeniden giriyoruz. Artık başka bir oyun oynarken kopsa bile daha önce çıkış yaptığınız yerden devam edeceksiniz. Oyundan kopma olunca kazandığımız exp-kill/death felan kaydedilmiyor. Ama elle çıkış yapınca kaydediliyor. Heralde düşündüğüm doğrudur. Bende çözüm oldu bilmeyen varsa öğrensin istedim.
Denemeye değer
Zafer Ulas arkadasımız öteki konuda zaten bu dedigini yazmıs? Ayrıca ben serverdan birkere cıktımmı bi daha giremiyorum hesap bilgileri yüklenmedi gibi bisey cıkıyor.
Bunu herkes bilir ki. Oyunu birakali 1 yil oldu. O zamanlarda da böyle oluyordu arada hep bunu yapardık.
(07-05-2012 12:11 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Bunu herkes bilir ki. Oyunu birakali 1 yil oldu. O zamanlarda da böyle oluyordu arada hep bunu yapardık.

Exp'im gidiyor diye şikayet eden arkadaşlarımız var. Belkide bilmeyenlerimiz vardır diye açtım konuyu Herkes bilecek diye bir şey yok arkadaşım.
(07-05-2012 12:11 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Bunu herkes bilir ki. Oyunu birakali 1 yil oldu. O zamanlarda da böyle oluyordu arada hep bunu yapardık.

oyuna yeni başlayanlarda var Smile
Referans Adresler