Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu pc iyimi almayı düşünüyorum???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
casper kullanıyorum gayet iyi tabi ama bende toplama bilgisayar almandan yanayım
Casper pismanliktir.
Casper 2012 de çok güzel modeller çıkardı iç yapısını değişti güzel bilgisayar al kullan
Buda fena değil !
oyun bilgisayarı topla 4.20 ghz garantı verırım 1400 tlye mâl olur
hızına göre pc değerlendirilmez sen al ocasperı ben 2.90 lık pc ıle senden daha fazla verım alırım
Şimdi ilk olarak Casper konusuna değineyim. Casper masaüstlerinde sıkıntı yaşamazsın sana garanti verebilirim çünkü bende bir Casper bilgisayar kullanıcısıyım ta ki bir yere kadar Casper Dizüstü bilgisayarları önermem asla ve asla çünkü ilk 3 aydan sonra ısınma problemi ile karşılaşırsın benim gibi ama Casper Masaüstü de var bende hiç bir sıkıntı yaşamıyorum şuana kadar 2007 yılında ramazanda almıştı ağabeyim şuana kadar tık demedi maşallahı var.
Pc iyi olmasına iyi tek sorun 1 gb ekran kartı var onu 2 yapmalısın bence senin acından iyi olur
Bu ne resmen kazık. Bende daha iyisini 1100 tl ye topladım. Sakın böle alma pc topla. Sen pek anlamıyormuş sun gibime geldi başkasına toplattır.
Casper alma 2000 tl saydım ama gel gelelim sorunlar bitmiyor sakın alma casper. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler